bine spus ! =D>
Printable View
Taxa de mediu.Ar fi frumos daca ar mai taia din ea un pic:))
Putin mai mult, se cere o suma aberanta in unele cazuri mai scumpa taxa decat masina...
Cum isi bate joc Ponta de noi pe fata.
Politica. Chiar as vrea sa vad si altceva pe Facebook.
E foarte bine ca e plin de politica pe facebook, asta inseamna ca lumea isi da interesul si ca o preocupa cine ne conduce tara. Prefer politica decat pitzipoance dezbracate sau cocalari hipsteri.
Ma enerveaza Ponta. mi-a ajuns.. Pt prima data eu ies la vot si o sa votez impotriva lui.
E un om de fatada.. un pervers.
https://www.youtube.com/watch?v=Imks1OTaxcc
Si dupa toata asta cu ''sistemul lor de a fura voturi a functionat mai bine'' lumea il voteaza...:facepalm:
Ma enerveaza un s3, nu stiu cum sa scap de el, ma enerveaza faculta la maxim, ma enerveaza jobul stresant ,am de mers 5151 de km pentru ca toti cordacii si-au deschis magazine cde chinezarii mai nou, ma enerveaza si sor'mea la maxim, multe lucruri ma enerveaza. vreau sa dau timpul in urma cu 15 ani dar ....Nu mai sunt copil...
Bea o bere ;)
Ma enervează ca sunt de la ora 9 la facultate si mai am 6 ore de stat.
Ma enerveaza jegosii de la Fan Curier .. am cumparat de la un tip de pe tocmai.ro ieri un joc si astazi am primit mesaj dimineata pe la 11 ca imi va fi livrat pana-n ora 17. I-am sunat sa-i intreb daca coletul imi mai ajunge. Imi zice ca.... masina cu colete a ajuns acum si mi-l livreaza maine.
N-am mai avut nici un cuvant de comentat la cati nervi am acum si i-am inchis telefonu direct.
Poate deaia au renuntat si altex sa mai livreze cu ei.
Angajatii sunt niste lepre de oameni sictiriti, bosorogi libidinosi.
Cenzura, comunistii, pupincuristii. **** like that.
Asta mă enervează acum. http://www.simonatache.ro/2013/12/11...e-noi-dormeam/
un articol din 2013?
Articolu este vechi dar parlamentarii sunt aceaşi, cam asta se întâmplă după alegerii de fiecare dată, şi de fiecare dată mă duc să votez contra pt. că nu îi suport pe cei din psd.
Am parțial la drept roman, mâine și tot mă chinui să deschid cartea aia odată, da' numa' nu reușesc
Oh look, a ceiling @-)
Birocratia
Fără nici măcar o alta explicație am primit acest mesaj. Cu ce am deranjat, numai ei știu.
Am inteles domnule moderator, unii sunt buni doar când vine scadenta si aveți nevoie de ajutor. Daca avem curajul sa spunem ceva care difera de opinia voastra primim avertismente si amenințări. Nu mai e nevoie, voi pleca singur de pe acest forum. Un comentariu care nu va onorează. Numai bine va doresc!Quote:
Originally Posted by Donely
lol wtf