Nesimtirea celor de la EA...cum sa coste frate un season pass pt cod ghost 35lire!?
Printable View
Nesimtirea celor de la EA...cum sa coste frate un season pass pt cod ghost 35lire!?
Cod e la Activision. [emoji14]
:memetroll:
Ca nu se mai tine ziua Izabellei.
Mă enervează faptul că mâine am pre-diploma la arhitectura și deocamdată sunt la stadiul de schiță pentru ca nu am idei de loc :( ceva îmi spune ca o sa pic și trebuie sa trag ca tâmpitul după aceea. God damit!
N am somn, vine sesiunea, tigari, cafele si energizante in prostie...
But, strangely...I like it :zombieleft:
Lasa energizantele...ficatul iti va multumi.
Trebuie sa "strang cureaua"...no more new games for a while. :|
Ma enervează persoanele care nu știu când și cum sa folosească cratima iar când le atragi atenția îți sar în cap. Poate sunt și eu mai ciudat puțin dar mi se pare o chestie de respect de sine sa scrii și sa vorbești corect.
Ca vine Sf Valentine
Vechile lui probleme legate de sexul opus
Ca nu am bani de xbox one... au intervenit altele...
Idiotii de pe Tocmai. Tipul avea un produs la vanzare cu 50 lei, m-am oferit sa il cumpar...Auzi raspuns:
Quote:
mersi , dar sti care ii problema poate gasesc pe cineva care da mai mult nu din alta cauza :D
=))=))=))=)) epic
Ilie tu esti bine.. pe mine ma pus o femeie pe drumuri pt a cumpara un produs, am lut-o pe Fimea de 5 ani si am tăiat bucurestiul in doua iar la întâlnire nu a venit nimeni si nici la telefon nu a mai raspuns.. doar pt a ajunge acolo am mers cu un ratb si am schimbat 3 metrouri!.. in total 3 ore pierdute
Azi mi-am scapat telefonul si mi-a crapat ecranul, just great...
Mersul catre nicaieri..