And here we go again. 8-|
Daca cititi posturile anterioare,va dati seama.
Printable View
And here we go again. 8-|
Daca cititi posturile anterioare,va dati seama.
Scoala...
Plictiseala...
Simularea de la Mate de maine!!!!
clasa a XIIa ... nu am mai bagat consola in priza de mai mult de o luna... si nici pe PSP nu am mai pus mana :-L
Ca dam teste la mate odata la cateva saptamani. ~x(
Oh yeah, i forgot. Maine test la fizica si biologie. O.o
David baiete,si inca nu mi-am terminat demonstratia la, lacul albastru. 2-3 pag. ca apartine romantismului.8-|
Ca tot veni vorba de teste ... dau si eu maine la info si la fizica (teste) .
Si ca sa facem lucrurile mai interesante , trebuie sa mai prezint un proiect la economie despre "Piata monetara in anul 2011" .
Deci sunt destul de ... sad.
Ia hai... pe mine ma enerveaza ca NU mai dam niciun test pana la vacanta... deci in perioada aia intre vacanta de Pasti si aia de vara o sa fie MACEL! Taierea mieilor!
pe mn ma enerveaza ca s-a suparat profa de mate pe noi si ne-a anuntat abea ieri ca o sa dam teza luni...
si pe langa asta mai am de prezentat zilele astea un proiect la engleza,dau test la istorie,luni la geografie(in aceasi zi cu teza) si o fisa de facut la fizica...
Trebuie sa ma duc la scoala :(,si ma asculta la chimie :((.
Ca mai am 10 zile pana imi scoate ghipsul si zilele parca trec in TimeshiftX(
mda.. scoala... maine partial la statistica si poimaine la depoluare.. 1 proiect la reactoare, 1 proiect la coloranti, 1 referat mare la medicamente.. bine macar ca ala la medicamente e usor..
Ca maine am 5 ore de antrenament... imprastiate de parcursul zilei :(
On : Ma enerveaza un bug idiot de la fifa 11 @ PC. Daca pui pauza si dai alt+tab se blocheaza la 0 si trebuie sa astepti pana intra iar ala sa dea connection lost,pt ca daca dai tu pierzi puncte. Am pierdut vreo 4 meciuri la rand asa. :|
Off : Ce sport faci eagle ?
Ca nu mai pot (re)juca masterpiece-ul AC2 in seara asta, si ca maine trebuie sa ma plictisesc 6 ore la scoala.
Toata lumea are probleme cu scoala? :))
Tin minte anul trecut,am mers la un prieten cu vreo 6 anisori mai mare ca mine si m'am tot plans: ca am 5 teze,ca am de invatat,ca nu am suficient timp etc. Se uita asta lung la mine: "Esti un idiot,ba.Vezi tu cand incepe sesiunea,cum ai de invatat pentru 2 saptamani nu stiu cate carti,te straduiesti,dup'aia pac! Restante si calvarul nu se termina. Tu te plangi ca dai o teza din patru lectii." :))
�i urăsc pe toţi care folosesc grenade launcher �n MW2.
Mi-am stricat mouse-ul azi din vina lor,l-am buşit de 2 ori şi mi s-a stricat click st�nga. :))
că am 3tb și mai am nevoie de �ncă 1tb :-w