Ca e prea cald afara.Vreau putina ploaie
Printable View
Ca e prea cald afara.Vreau putina ploaie
Ca fosta mea colega de ciocane apare in poza cu Dolph Lundgren, idolul copilariei mele...
The "best friend to lover" ****ty rule.
faptul ca ma mut :((
Oamenii prefacuti si mincinosi si caldura asta insuportabila + faptul ca am un consum mai ridicat de benzina pt ca trebuie folosit si AC :(
... ca tot pica internetul (RDS). Am auzit ca au niste probleme la mine in oras...
Ca ma ia o raceala ( pe caldura asta).
Un retardat de pe eBay din UK de la care n-am primit un pachet si ma acuza ca eu de fapt am primit pachetul si ca deschid disputa pe PayPal ca sa il fur. :-L
Ca nu mai stiu parola de pe contul de vplayX(
Ca mi s-a umflat genunchiul de zici ca ii cat un pepene galbenX(...:(
Ca desi e furtuna, e tot cald.
Relax sos fierbinte, ai nepretuita consola langa tine, ce-ti mai trebuie ?1 :evil:
Pe mine ma enerveaza faptul ca NU imi pot da seama cum a trecut deja fix o luna de vacanta, parca acum am inceput a 10-a. Bine ca pe perioada scolii timpul trece atat de greu (si sunt 8 luni pe an), iar dupa ce ca doar 4 din ele inseamna relaxare (totala), ele se si scurg cu viteza tripla, desigur, asta cand nu intervine celebra caracteristica in viata omului: plictiseala !
Cat de complicate si incapatanate sunt fetele in ziua de azi...le spui un lucru,nu-l pricep...le spui alt lucru,il pricep cum vor ele....not funny man
Ca o sa se inchida CG ~x(
Nu o sa se inchida CG atata timp cat o sa donam macar cate 3 euro fiecare, cum a spus si MonkY. SAU puneti cate ceva in aria Licitatii/ sau chiar sa cumparati ceva, sunt preturi bomba :).
Tiamat (Darksiders): deja nu mai e nimic challenging, e o lupta repetitiva si prosteasca cu un boss care e clar overpowered..
heh, imi aduce aminte de story mode la MK
On: ca sunt f racit in mijlocul verii, ffs !
Relax ca am dat si eu de elemente din astea si in unele momente i-as toca, dar nah,
nu-s lanaga mine. Cei mai enervanti sunt nemtii. Heh, eglezii sunt parfum. Pana la urma a venit ? sa-ti dea AWB-ul.
Ca viata te ****-n dinti FIX atunci cand totul merge ca pe roate. Azi a fost cea mai buna zi din viata mea, iar ora asta a fost cea mai urata din viata mea. Soarta s-a asigurat sa nu mai fiu fericit vreodata. Thnx a lot! >:D<
Ca trebuie sa imi duc laptop-ul la garantie.80 de grade idle?!?!?:disturbing:
Faptul ca atatea persoane se bucura de o comunitate. Mai mult, as spune ca pt unii reprezinta un mod de relaxare, evadare din cotidian, si totusi nu pot dona 3 EUR sa isi pastreze "casa". F*** your's mamma dead people ba :D