Considera-te liber ca poti sa faci ce vrei:))!Dupa ce iti gasesti una va trebui sa faci dupa cum vrea si ea...
Printable View
Aprob.
tu comentezi bre? tu care ai gagica? eu vreau aici in Copenhaga una bucata fata de toate rasele :))
Ma enerveaza faptul ca unchiul meu a plecat azi inapoi in Italia.Si il mai vad deabea peste un an si ceva la nunta lu' varmiu:-<
Muzica tampita a lui fratemeu care merge de 5 ore incoace fara oprire (3 melodii pe replay)
Daca nu ma duc maine si ii cumpar o pereche de casti si i le indes in urechi ~X(
...sau dau de pamant cu boxele.
Ca toata lumea e la peninsula
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ca maine trebuie sa ma duc la o nunta.
-Ca toata lumea tine sa ma intrebe cum ma simt ca mi-am pierdut vacanta din cauza operatiei.Cum cred ei ca ma simt...extaziat?:(
-Ca incep infiltratiile din 1 Septembrie...numai cand ma gandesc ma trece un fior pe sub piele.:))
Ca peste trei zile am un examen pe care ma chinui sa'l iau de un an jumate si n'am invatat nimic toata vara. Poate a 3a oara e cu noroc... FML!
bafta
My ex-girlfriend.
No **** :)). Me too. Am vazut-o mergand prin fata mea, de mana, cu altul :). Tot azi.
Btw te cheama Ovidiu? O_O
Ma enerveaza faptul ca am dat cu piciorul mai multor sanse, care nu se mai intorc.
Sughitul:((
plictiseala din camine plm.... man am crezut ca daca merg in Copenhaga scap de plictiseala... si momentele in care "I want to be a real boy"!
Mircea Badea...in seara asta a facut cea mai proasta emisiune...incepe sa devina penibil:)
Nunta lui Borcea.
Retele Wi-Fi cu plata de la diverse hoteluri. :rage: