Am racit si nu am mai dat teza la romana , partea buna e ca acum stiu subiectele...
On: Luni cand merg la scoala s-ar putea sa dau ambele teze (Mate&Romana) in aceeiasi zii ~X(
Printable View
Inaptii de la Posta Romana.
Ca mi-a mancat cainele Dungeon Siege 3, joc proaspat desigilat :wall:
Mor si de ciuda si de ras :))
Ca maine dau teza la romana , care nu am dato ca am fost racit.. :(
Partea buna... Stiu subiectele :D
Ideea e că elevul e at�t de t�mpit �nc�t crede că proful o să-i dea acelaşi subiect. :))
Nu stiu ce aveti voi, dar eu stiam ce subiect primesc la romana si fizica si exact asa a fost :). The difference is, Im a criminal mastermind :evil:.
La momentul de fata ma enerveaza orice .... dati-mi o lista cu ce aveti.A fost o zi de tot c*****l.Teza,test,teme si multe altele.
Ma enerveaza ca nu se mai face mai rapid INDIANA JONES 5 si GREU DE UCIS 5/6:https://www.consolegames.ro/forum/cpstyles/cg/buttons/viewpost.gif\" alt=\"View Post\" />
Ca am luat 7 in teza la engleza.Ce profesor da ca subiecte de teza teoria cuantica a lui Max Planck de explicat in 20 randuri si de explicat mediocritatea gandirii secolului 18 pe baza unei descrieri a unor palarii cu bor, palarii din blana de urs si ce mai aveam pe acolo?Stiu...suna foarte ciudat:))...
...asta:
Defapt, sincer sa fiu, ma supara...
capitolul 20 din Uncharted 3 pe crushing
Rahatul de listening la CAE. Nu mi-au dar nenorocitele alea de supravechetoare suficient timp sa transcriu tot. :wall:
Battlefield 3. Atat de multe injuraturi imi trec prin cap acuma, imi vine sa dau cu tastatura de birou... nu stiu cum de am reusit sa ma calmez incat sa scriu post-ul asta. Nu mai bine faceau multiplayer-ul direct din joc pe PC? Nuuu, ei ce au facut... au zis ca sunt mai destepti il fac din browser sa mearga mai bine, PE DRACU. Daca nu iau crash odata la 10 minute, ori iau disconnect ori se inchide server-ul, si pana prind un server pe care sa intru mai trec inca 10 minute.
Vrea cineva cont cu BF3, BFBC2 si Burnout Paradise pe Origin? Il dau ieftin, PM me.
P.S. Screw EA.
Ma enerveaza simplul gand la ziua de maine : teza la mate + 2 teste + ma mai asculta si la fizica ... it's gonna be a really fun day !
Ca nu se intampla nimic interesant... I need some adventure/change of scenery.