OK, aici vom discuta de fobiile noastre. Eu am o singura frica: frica de injectiinumai cat vad seringile pregatite si deja nu mai vreau nimic
. Se stie ca 10% din oamenii de pe Terra sufera de aceasta fobie.
OK, aici vom discuta de fobiile noastre. Eu am o singura frica: frica de injectiinumai cat vad seringile pregatite si deja nu mai vreau nimic
. Se stie ca 10% din oamenii de pe Terra sufera de aceasta fobie.
Si eu.
Din pacate am o problema medicala si imi iau destul de des sange in ultimul timp si m-am mai obisnuit. Dar a fost o faza ca a ratat la un moment dat vena cu seringa (desi sunt foarte foarte la vedere)...si am auzit-o pe asistenta strigand usor panicata "Cristina! Cristina!!" si mi s-a incetosat usor imaginea...atat mi-a trebuit. Mai aveam putin si lesinam. No kidding.
joke: imi e frica de profesoara de chimie, sa nu ma lase anul asta
serios: imi e frica sa nu imi ratez viata. Restul fobiilor au fost sterse, pas cu pas![]()
claustrofobie si frica de lifturi , cand am fost mic si mrgeam la bunica la bloc , am fost blocat in lift 3 ore in bezna totala![]()
Intunericul,Injectiile,paienjeni (toti,indiferent cat de mici
),lifturile (odata eram la mare,si am ramas eu cu varamiu blocati in lift,pana cand am dat sa ne ducem la un alt etaj
),
Aaah...mi-am mai amintit ceva ce nu imi place deloc...sa aud fiecare ticaitura a ceasului cand ma inteapa inima...e ca si cum mi-ar spune cineva "your life is over...tic-tac...tic-tac"...like draining my fu****g soul!
Bookmarks