cand suni la politie pentru tulburarea linistii publice trebuie sa iti dai datele? poate afla cel pe care il parasti cine a facut reclamatia? se poate face o plangere anonima?
cand suni la politie pentru tulburarea linistii publice trebuie sa iti dai datele? poate afla cel pe care il parasti cine a facut reclamatia? se poate face o plangere anonima?
Din cate stiu in Romania nu se poate face plangere anonima... decat in cazuri speciale (cred ca protectia copilului e unul din cazuri).
Sau in fine... sa zicem ca faci o plangere "anonima" de pe nu stiu ce cartela. Crezi ca va lua cineva de la Politia Romana asa ceva in serios, avand in vedere ca suni pentru tulburarea linistii publice? Personal ma indoiesc profund...
Din pacate nimic. Cat despre reclamatie la politie, aveti mare grija! O vecina de-a mea a facut asta, si peste cateva zile avea usa vopsita cu spray-uri. S-au si usurat pe-acolo. Prin urmare nu recomand solutia cu politia (nu in Romania). Cred ca ei au pile mai mari la politie decat ne imaginam.
Intre timp caut solutii. Din pacate eu nu am curajul sa merg sa desenez capete de mort sau sa sacrific gaini pe la usile lor. Nu de alta, dar daca ma prind aia nu mai auziti de mine (sau o faceti la stirile de la ora 5).
Eu va spun sigur ca merge sa faci pl�ngere anonima, de obicei vb cand sunt ft sigur, nu de dragul de a posta sau sa nu adorm, oricum nu pot sa dorm de la caldura :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Eu cand am facut reclamatii mereu am fost intrebat date personale (nume, prenume, adresa, telefon). Nici nu mi-a trecut prin cap sa nu spun cine sunt. Politia oricum nu are voie sa spuna niciodata cine a facut plangerea doar la cazurile penale. Ultima parte mi-a spus-o un politist dupa ce venise ca facusem o reclamatie.
Snake - nu ai putea sa cumperi vreo 8 cartele pre-payd si sa faci reclamatii la politie in numele vecinilor tai? nu cred ca vor sparge usile la 8 oameni. faci azi reclamatie din partea a 8, maine din partea altor 8 si tot asa. ideea e sa ai niste prieteni sa te ajute sa nu fie mereu aceeasi voce.
Si in felul ala, cand vecinii isi vor vedea usile desenate si pis*te fara motiv, se vor infuria si vor suna si ei la politie. Marvelous!!! :evil: