Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 210 of 510 FirstFirst ... 110 160 200 208 209 210 211 212 220 260 310 ... LastLast
Results 4,181 to 4,200 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #4181 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca prioritate are primul tag... celalalt se executa in "interiorul" primului tag. Oricum... never thought of that!

2. #4182 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    'neața.

3. #4183 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Teleportare via comics.cevamarunt.ro
    Attached Images Attached Images comic_2013-07-22_teleportare.jpg

4. #4184 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Guys am nevoie de niste pareri daca doriti sa ma ajutati.

Cam la ce pret as putea vinde o consola XBox360 modata, dar model dinala mai vechi alba, grasuta de prin 2007-08, cu 2 manete una wireless si una cu cablu si vreo 60-100 de jocuri copiate, habar n-am cate exact si care mai merg sau nu pe asta ultimul firmweare 3.0. DVD-romul cam scartaie si nu prea mai merge sa joci de pe disc decat daca se instaleaza jocul pe hard care e cam mic de 20Gb deci nu prea intra decat un joc 2 max pe el.

Mentionez ca consola nu a dat RROD niciodata sau ceva de genul, o am de noua de cand am cumparato si am intretinuto destul de bine, ea functioneaza f bine asa cu discul in drive si jocul instalat pe hard. Iar problema dvd-romului se poate elimina daca se face un RGH pe ea si i se adauga un hard mai mare, eu nu m-am mai complicat sa-i fac asta fiindca o aprind foarte rar...odata la cateva luni daca am mai folosito in ultimii 2 ani, deaia ma si gandesc sa o vand fiindca sta mai mult pe post de bibelou.

5. #4185 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    this:
    Attached Images Attached Images tumblr_mqevhkhuly1rbgiauo1_r1_500.gif

6. #4186 SP
    Member Florix09's Avatar
    Attached Images Attached Images 1012367_631918996827383_705575888_n.jpg

7. #4187 SP
    Senior Member Mask's Avatar

8. #4188 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

Cu dedicatie pentru Ronan,caruia stiu ca ii plac ratonii.

9. #4189 SP
    Senior Member tray's Avatar

ce e asta

10. #4190 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Mda clar Just Chuck Norris ...
    Attached Images Attached Images 149302_501726256577959_1797380248_n.jpg

11. #4191 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwww

12. #4192 SP
    Member Mariush's Avatar
    FRIDAY!!!!

Time for the last stand...For this week
    Attached Images Attached Images frodo-o.gif

13. #4193 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Nu, nu.
    E vineri, baaa!!! Bere si pepeni pentru toata lumea! Doamne ajuta!

14. #4194 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce tare a fost Gerard Butler! S-a certat cu romanca (si a trimis-o la munca in Italia)... i-a pacalit pe toti reporterii ca a plecat cu un avion... si el s-a dus undeva la tara (in Romania)... pe unde se plimba de 3 zile pe dealuri si mananca haleala facuta de o localnica. Probabil ca se simte ca acum 500 de ani or so...

15. #4195 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Take This Lollipop here have some fun

16. #4196 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ce oribil e layout-ul nou . Atatea thread-uri pe care nimeni nu va intra niciodata, unul peste altul. Acum e foarte greu sa gasesti ce te intereseaza.

17. #4197 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Ce oribil e layout-ul nou . Atatea thread-uri pe care nimeni nu va intra niciodata, unul peste altul. Acum e foarte greu sa gasesti ce te intereseaza.
    Ne pare rau ca nu-ti place. Dar ai la fiecare sectiune in parte un buton cu 2 sageti denumit "Collapse this Category" cu care poti sa ascunzi ce nu te intereseaza. In afara de asta sincer... nu avem sectiune in care "nimeni nu va intra niciodata".

---------- Post added 26-07-2013 at 17:36 ----------

Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Take This Lollipop here have some fun
    TakeThisLollipop would like to access your public profile, friend list, custom friends lists, News Feed, relationships, relationship interests, birthday, current city, photos, videos and your friends' current cities, photos and videos.

No way!

18. #4198 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Monky stai linistit ca nu e nimic unsafe (bine.. cuvantul asta nu isi prea are locul langa internet si facebook dar meh ). Nu sunt genul de om care sa faca rau intentionat asa poti da click linistit (sau cat poti fi de linistit pe internet )

19. #4199 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mai apare vreun joc interesant in curand? Urasc pauzele astea imense intre lansari... nu prea gasesc nimic bun de jucat.

20. #4200 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.