Are cineva vreo recomandare pentru asigurarea de calatorie ?
Pentru 30 RON pe luna si 60 pe an... asigurarea aia merita cu varf si indesat. Daca patesti ceva (Dne Fereste) si nu o ai... pregateste miile de euro pentru o simpla zi de spitalizare (depinde si unde te duci).
Asigurarea respectiva o poti face la aproape orice agent de asigurari... Daca pleci printr-o firma de turism roaga-i pe ei sa se ocupe.
Ah, deja am gasit la 300 si ceva de RON pentru un an, dar vroiam sa stiu daca nu cumva e vreo firma anume care ofera servicii mai bune.![]()
zinodaur: nu stiu ce asigurare e aceea de 300 si ceva de RON. Eu intotdeauna mi-am facut asigurarea de calatorie... si n-am avut niciodata oferte atat de mari (de obicei la Allianz... ultima oara acum cateva luni, la 64 RON pe an). Te duci pentru probleme medicale, sau cum? Sau te duci in afara UE? Stiu ca nu difera decat pentru US, Canada, etc...
UK. Asigurare de calatorie pentru turism.Asa mi-au zis la agentie, asa am gasit si pe net ( de la 200 si ceva in sus ).
Nebunia lu' salam X5.Muncesc ca fată de promoții. Merg cu tableta pe strada sa conving oamenii sa se inregistreze pe un site and ****. Pe langa asta o sa mai particip la niste conferinte in fiecare luna ( doar ca vendor, nu bag eu discursuri p-acolo ) - luna asta trebuia sa merg in Amsterdam dar are bossu' niste probleme cu viza si nu mai prind ) - si o sa mai particip la un side-project implicand o chestie cu o companie electrica care o sa ma duca mai prin tot teritoriul UK.
Deci cine stie. Poate vin cu elicopteru' sau mustangu' la urmatoarea intalnire CG.![]()
)))))))))))))))))))))
E clar. Microsoft s-a prostit rau de tot. Cel putin echipa de marketing.
Bookmarks