O sa l cumpar pe PC, daca o sa l gasesc. De abia astept sa vad macar un teaser cu Mafia 3![]()
O sa l cumpar pe PC, daca o sa l gasesc. De abia astept sa vad macar un teaser cu Mafia 3![]()
nu puteam sa nu-i dau sharedaca iese asta presedinte jur ca plec din tara dupa ce termin facultatea...
Stai, nu te inchini de la DREAPTA la STANGA? Eu asa am invatat inca de cand eram mic. They had one job!
Nu va conta prea mult. Fiecare o sa vada in continuare ce ii convine. Si ma refer la telespectatori, nu la cei doi.
Ponta e din mahala, dar votantii lui stiu asta deja, unii chiar il considera "descurcaret". Batranii de la tara nu se uita la dezbatere, nu isi pierde Ponta din alegatori in urma circului din seara asta. De inselat, sper sa ma insel.
Nu, dar se mai uita cei care nu au votat, adică foarte multi. Pana la urma ai dreptate, nu contează, Ponta câștiga alegerile.
Pai si cei care nu au fost in primul tur ce crezi ca vad acum sa fie convinsi sa mearga? Un mahalagiu si unu care te adoarme cand vorbeste. E trist intre cine avem de ales.
Bookmarks