Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 43 of 510 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast
Results 841 to 860 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #841 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    I'm back

2. #842 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    I'm back
    And?

3. #843 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    And?
    He's back! Run for the hills!

4. #844 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

Spambox XXL

E Vineri BĂă!

5. #845 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    E Vineri BĂă!

6. #846 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    guys, am nevoie de un pic de ajutor: vreau sa ii cumpar un calculator la sora-mea (unul care sa o tina si 10 ani daca e posibil). Am decis sa il cumpar pe componente. Mai jos am ales tot felul de parti care au primit review-uri foarte bune, care erau pe foarte multe liste facute de altii etc. Vreau doar sa va intreb ce parere aveti si daca exista sanse de..."necompatibilitate"...gen: daca vor fi probleme intre placa de baza si cea video..sau stiu eu ce . E prima data cand fac asa ceva, asa as aprecia cat mai multe pareri/sfaturi.

Nu am gasit un thread pentru astfel de probleme si in plus sunt in criza de timp (pana joi seara trebuie sa fie acasa pc-ul cu toate chestiile instalate pe el...eu am avion vineri la 6-7 dimineata. De aceea am postat aici: Spambox-ul e hands down unul dintre cele mai vizitate thread-uri).

link: "Pareri" - wishlist de Valean Tudor

p.s. funny name is funny

7. #847 SP
    Member Xristina's Avatar
    1) Sora ta la ce vrea sa foloseasca PCul? Jocuri? Grafica 3D/2D? Soft Development?

2) Ai un budget fix?

8. #848 SP

Spambox XXL

Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    guys, am nevoie de un pic de ajutor: vreau sa ii cumpar un calculator la sora-mea (unul care sa o tina si 10 ani daca e posibil). Am decis sa il cumpar pe componente. Mai jos am ales tot felul de parti care au primit review-uri foarte bune, care erau pe foarte multe liste facute de altii etc. Vreau doar sa va intreb ce parere aveti si daca exista sanse de..."necompatibilitate"...gen: daca vor fi probleme intre placa de baza si cea video..sau stiu eu ce . E prima data cand fac asa ceva, asa as aprecia cat mai multe pareri/sfaturi.

Nu am gasit un thread pentru astfel de probleme si in plus sunt in criza de timp (pana joi seara trebuie sa fie acasa pc-ul cu toate chestiile instalate pe el...eu am avion vineri la 6-7 dimineata. De aceea am postat aici: Spambox-ul e hands down unul dintre cele mai vizitate thread-uri).

link: "Pareri" - wishlist de Valean Tudor

p.s. funny name is funny
    Da configuratia e destul de buna dar depinde la ce �l folosește.... Nu merita sa bagi mulți bani dacă nu �l folosește la jocuri.. Randari si altele...

9. #849 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pizzi de ce intrerupi traditia? Te rog conformeaza-te...

10. #850 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Incearca sa iei o memorie din lista celor suportate de placa de baza:
    http://download.gigabyte.eu/FileList...a-d3v_v2.x.pdf

11. #851 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    1) Sora ta la ce vrea sa foloseasca PCul? Jocuri? Grafica 3D/2D? Soft Development?

2) Ai un budget fix?
    1)jocuri, filme, pierdut vremea etc. Cine stie poate in cativa ani o conving sa incerce si ceva mai mult .
    2)Maicamea nu a spus prea multe despre bani. A spus doar: cumpara un calculator care sa fie bun si peste cativa ani! S-a cam saturat de laptop-uri care dupa un an, doi se misca tot mai greu, fac figuri etc.

ma gandesc si eu ca poate e ceva prea performant si scump (pentru numele lui trompi, laptop-ul meu nu e la fel de tare la unele capitole si eu ma joc ore bune in fiecare zi ), dar mai bine cumpar acum totul bine decat sa tot adaug treptat componente.

Oricum o sa ii arat la maica-mea azi ce am gasit, daca totul e ok din punct de vedere financiar (ala e singurul capitol la care are ea vreo treaba ) si il comand. Oare in 24/48 de ore va ajunge acasa?

l.e. multumesc gvingi! O sa ma uit peste lista aceea

12. #852 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Contează la ce vrea sora ta să �l folosească. E destul de bună configuraţia, �n rest.

EDIT: Mda, abia acum am văzut că ai răspuns. M-a "confuzat" nenea Gameplace.ro. O să o ţină pe sora ta o vreme buna rig-ul ăsta. Eu am un AMD Phenom Quad-Core tactat la 2.3 cred?, o placă ATI HIS seria 4000 1Gb DDR3, o sursă de-asta anonimă şi o placă de bază de toată jena după standardele de astăzi (nu-s acasă acuma, aşa că nu pot să �ţi dau detalii mai multe), dar imaginează-ţi că l-am luat �n 2009 şi rulează absolut tot ce arunc �n el. Mai o setare medium, low, dar rulează tot. I'm happy 'bout it.

13. #853 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pizzi de ce intrerupi traditia? Te rog conformeaza-te...

14. #854 SP
    De preferat cand citesti lista sa sari peste cele cu "downgrade to DDR3 1333"

15. #855 SP

Spambox XXL

Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    1)jocuri, filme, pierdut vremea etc. Cine stie poate in cativa ani o conving sa incerce si ceva mai mult .
    2)Maicamea nu a spus prea multe despre bani. A spus doar: cumpara un calculator care sa fie bun si peste cativa ani! S-a cam saturat de laptop-uri care dupa un an, doi se misca tot mai greu, fac figuri etc.

ma gandesc si eu ca poate e ceva prea performant si scump (pentru numele lui trompi, laptop-ul meu nu e la fel de tare la unele capitole si eu ma joc ore bune in fiecare zi ), dar mai bine cumpar acum totul bine decat sa tot adaug treptat componente.

Oricum o sa ii arat la maica-mea azi ce am gasit, daca totul e ok din punct de vedere financiar (ala e singurul capitol la care are ea vreo treaba ) si il comand. Oare in 24/48 de ore va ajunge acasa?

l.e. multumesc gvingi! O sa ma uit peste lista aceea
    Dacă ești din București �ți ajung in aceeași zi dacă nu a 2 zi după masa �ți ajung sigur!
    Un sfat din partea mea caută o sursa mai puternică de minim 600 W. Ce ai ales tu sunt mancătoare de curent

16. #856 SP
    Nu am putut sa ma abtin de ras...
    Matias, colacii si aniversarea. | Alioja

17. #857 SP
    Teraflops Graft's Avatar

18. #858 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pe ce site pot sa pun o masina la vanzare?

19. #859 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Pe ce site pot sa pun o masina la vanzare?
    Pe ce site vrei tu
    Desi nu are asa mare succes, poti incerca si pe Auto & Moto

20. #860 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    lol ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 510 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast