I'm back![]()
guys, am nevoie de un pic de ajutor: vreau sa ii cumpar un calculator la sora-mea (unul care sa o tina si 10 ani daca e posibil). Am decis sa il cumpar pe componente. Mai jos am ales tot felul de parti care au primit review-uri foarte bune, care erau pe foarte multe liste facute de altii etc. Vreau doar sa va intreb ce parere aveti si daca exista sanse de..."necompatibilitate"...gen: daca vor fi probleme intre placa de baza si cea video..sau stiu eu ce. E prima data cand fac asa ceva, asa as aprecia cat mai multe pareri/sfaturi.
Nu am gasit un thread pentru astfel de probleme si in plus sunt in criza de timp (pana joi seara trebuie sa fie acasa pc-ul cu toate chestiile instalate pe el...eu am avion vineri la 6-7 dimineata. De aceea am postat aici: Spambox-ul e hands down unul dintre cele mai vizitate thread-uri).
link: "Pareri" - wishlist de Valean Tudor
p.s. funny name is funny![]()
1) Sora ta la ce vrea sa foloseasca PCul? Jocuri? Grafica 3D/2D? Soft Development?
2) Ai un budget fix?
Incearca sa iei o memorie din lista celor suportate de placa de baza:
http://download.gigabyte.eu/FileList...a-d3v_v2.x.pdf
1)jocuri, filme, pierdut vremea etc. Cine stie poate in cativa ani o conving sa incerce si ceva mai mult.
2)Maicamea nu a spus prea multe despre bani. A spus doar: cumpara un calculator care sa fie bun si peste cativa ani! S-a cam saturat de laptop-uri care dupa un an, doi se misca tot mai greu, fac figuri etc.
ma gandesc si eu ca poate e ceva prea performant si scump (pentru numele lui trompi, laptop-ul meu nu e la fel de tare la unele capitole si eu ma joc ore bune in fiecare zi), dar mai bine cumpar acum totul bine decat sa tot adaug treptat componente.
Oricum o sa ii arat la maica-mea azi ce am gasit, daca totul e ok din punct de vedere financiar (ala e singurul capitol la care are ea vreo treaba) si il comand. Oare in 24/48 de ore va ajunge acasa?
l.e. multumesc gvingi! O sa ma uit peste lista aceea![]()
Contează la ce vrea sora ta să �l folosească. E destul de bună configuraţia, �n rest.
EDIT: Mda, abia acum am văzut că ai răspuns. M-a "confuzat" nenea Gameplace.ro. O să o ţină pe sora ta o vreme buna rig-ul ăsta. Eu am un AMD Phenom Quad-Core tactat la 2.3 cred?, o placă ATI HIS seria 4000 1Gb DDR3, o sursă de-asta anonimă şi o placă de bază de toată jena după standardele de astăzi (nu-s acasă acuma, aşa că nu pot să �ţi dau detalii mai multe), dar imaginează-ţi că l-am luat �n 2009 şi rulează absolut tot ce arunc �n el. Mai o setare medium, low, dar rulează tot. I'm happy 'bout it.
Nu am putut sa ma abtin de ras...
Matias, colacii si aniversarea. | Alioja
Pe ce site vrei tu
Desi nu are asa mare succes, poti incerca si pe Auto & Moto
Bookmarks