Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 510 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #1281 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Habar n-am. Probabil de rusine. Lu' iubitasu i-a zis dupa 2 zile.

2. #1282 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Hahahahahaha

3. #1283 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Spambox XXL

Tomorrow is Monday Damn

Sent from my X8 using Tapatalk 2

4. #1284 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Cica au mai fost si alte tipe care au patit asta, inclusiv o prietena de-a prietenei mele. Cica s-a dus la politie, a depus plangere, si a doua zi a fost anulata ( de catre politisti ). Ori are pile, ori nu le pasa.
    Sau mai degraba nu s'au intrunit elementele constitutive ale infractiunii, daca au patit ce a patit si prietena ta. Am inscris si in postul anterior, daca au fost 1-2 evenimente izolate, nu s'a savarsit nicio fapta penala si nici in civil nu exista vreo actiune care poate fi introdusa impotriva instructorului.

5. #1285 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ok, mai pe romaneste:

"frate deci... pot sa dau in judecata scoala de soferi daca acum o luna s-a intamplat ceva, da' ceva naspa ? ar fi trebuit sa ma duc imediat dupa la politie, da' pana mea... da' acum a trecut o luna si vreau sa o fac. pot ?"

in alte cuvinte o prietena a fost hartuita sexual de instructoru' ei ( mana pe picior in masina, cand erau in afara masinii a luat-o in brate si incerca sa-si puna mainile pe sanii ei ). Tipu' mai e si proprietarul firmei. A trecut o luna de atunci. Poate sa faca plangere la politie / sa-i dea in judecata acum ?
    vezi ca se poate..daca vrei ajutor trebuie sa ne prezinti situatia..

si au dreptate cei de dinaintea mea..cu Politia nu rezolvi..mai bine platesti niste baieti sa discute cu libidinosul ala...si nu va mai drogati atata cu oamenii legii..ei nu exista....

6. #1286 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Nici eu nu cred ca politia va lua masuri ... nu strica sa incerci ( din cate stiu eu plangerea nu te costa nimic ) . Insa in niciun caz sa nu ii dea in judecata , va pierde bani (mai mult ca sigur) degeaba .

7. #1287 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Nici eu nu cred ca politia va lua masuri ... nu strica sa incerci ( din cate stiu eu plangerea nu te costa nimic ) . Insa in niciun caz sa nu ii dea in judecata , va pierde bani (mai mult ca sigur) degeaba .
    corect..formalitatiile trebuie facute..dar nu trebuie sa aiba mari asteptari de la ei..

8. #1288 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Spambox XXL

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    vezi ca se poate..daca vrei ajutor trebuie sa ne prezinti situatia..

si au dreptate cei de dinaintea mea..cu Politia nu rezolvi..mai bine platesti niste baieti sa discute cu libidinosul ala...si nu va mai drogati atata cu oamenii legii..ei nu exista....
    Pune pe ejobs anunt : Angajez malac din Moldova sa rezolve o treaba murdara

Sent from my X8 using Tapatalk 2

9. #1289 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

10. #1290 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Marile mituri istorice. 10 motive s? rescriem istoria

1. Eva a m�ncat mărul păcatului

Mii de tablouri şi sculpturi o prezinta pe Eva m�nc�nd dintr-un măr şi ispitindu-l pe Adam să guste din acelaşi fruct interzis de divinitate. Cu toate acestea, nicăieri �n textele sfinte nu apare menţionat mărul. Este numit ''fructul cunoaşterii'', asta �nsemn�nd că ar fi putut fi măr dar ar fi putut la fel de bine să fie o caisă, o pară sau orice alt tip de fruct.
    ...

11. #1291 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    I'm telling you, Desmond is on to something...

12. #1292 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post

13. #1293 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

My first upload on this channel! Yay

14. #1294 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Stie cineva cum o cheama pe tipa asta?
    Attached Images Attached Images 402684_427887257247795_1431701232_n.jpg

15. #1295 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Stie cineva cum o cheama pe tipa asta?
    Laina Walker

16. #1296 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    M?n?stirea Curtea de Arge? ?i-a lansat aplica?ie de iPhone ?i iPad pentru rug?ciuni - Gandul
    Mănăstirea Curtea de Argeş lansează joi aplicaţia cu rugăciuni pentru iPhone şi iPad, oferind credincioşilor posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugăciunile, aplicaţia incluz�nd o colecţie numeroasă de rugăciuni şi acatiste, dar şi un planificator cu alarmă.

17. #1297 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post

naspa

18. #1298 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post

Cam plictisitor. Ai asteptat prea mult pana la breakdown. Si pauza aia e MULT prea mare.

19. #1299 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Astept mai multe detalii, ce scola de soferi /numele intructorului ?

Ok, mai pe romaneste:

"frate deci... pot sa dau in judecata scoala de soferi daca acum o luna s-a intamplat ceva, da' ceva naspa ? ar fi trebuit sa ma duc imediat dupa la politie, da' pana mea... da' acum a trecut o luna si vreau sa o fac. pot ?"

in alte cuvinte o prietena a fost hartuita sexual de instructoru' ei ( mana pe picior in masina, cand erau in afara masinii a luat-o in brate si incerca sa-si puna mainile pe sanii ei ). Tipu' mai e si proprietarul firmei. A trecut o luna de atunci. Poate sa faca plangere la politie / sa-i dea in judecata acum ?
    Cica au mai fost si alte tipe care au patit asta, inclusiv o prietena de-a prietenei mele. Cica s-a dus la politie, a depus plangere, si a doua zi a fost anulata ( de catre politisti ). Ori are pile, ori nu le pasa.

20. #1300 SP
    Scoala Drive Test din Constanta. Numele instructorului nu-l stiu. Stiu doar ca detine / conduce firma cu nevasta-sa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 510 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast