Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 510 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #2321 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Give the kid a break, will ya? Pe bune acum... nu am nimic cu cuplurile gay, din partea mea sa faca ce vor cand sunt in privat dar pe strada si in public sa se comporte civilizat. Nu va e scarba cand ii vedeti pe strada? Exemplu: eram zilele trecute intr-un pub/club local si erau doi gay acolo care se tot fataiau si se pupau si etc (vroiau sa ii vada lumea, sa fie in centrul atentiei), eu am zis catre cei cu care eram "ba astia nu rezista doua ore aici fara sa-si ia bataie" si ce sa vezi? Nici nu cred ca au trecut doua ore pana i-a prins cineva afara si le-a dat pana a venit salvarea si pompierii.

2. #2322 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    CSergiu, ce treaba are ce ai scris tu cu ce a scris baiatul asta ieri? Tu esti de acord cu ei atata timp cat se comporta normal, el spune ca e un pacat capital sau ce tampenii a mai scris el acolo. Sau doar vroiai sa ne impartasesti superba ta povestioara? Puteai sa o spui direct, fara nicio problema. Sunt unii care se amuza la asa ceva, eu sunt scarbit. Daca cineva doreste sa fie in centrul atentiei, lasa-l sa fie, sau daca intr-adevar deranjeaza foarte tare si sunt multe alte moduri in care ii poti spune ca greseste, nu sa arunci cu pietre si sa-l bati.

3. #2323 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    Doamne ce naiba inainte primeam in 2-3 zile imediat.

Also, e normal daca ai 0 lei pe card sa zica fonduri insuficiente atunci cand dau sold cont la bancomat ?!
    Majoritatea bancilor iau comision pentru a verifica soldul. Daca ai 0, nu au de unde sa isi mai ia comisionul respectiv, deci nu or sa iti ofere serviciul de a afla totalul fondurilor.

4. #2324 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    2:49 - 2:53 )))

5. #2325 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Pe mine ma scarbesc si cuplurile normale care se fatzaie si se pupa toata ziua in vazu lumii, adica na un pupic acolo merge...dar nu 1 ora intreaga de french-uri si mai stiu eu ce porcarii...
    Un cuplu gay care se respecta , nu fac tampenia de a se arata in public chiar in halul asta.

Am fost intr-un club aici in Anglia. Ma cam pierdusem de grupul meu pentru ca m-am dus la baie...apoi am iesit pana afara sa fumez o tigare si am fost acostat de un tip..."Salut , esti ok? Ai ramas singurel?" am ramas putin stupefiat, ca parea flirty dupa tonul vocii. Apoi m-am reintalnit cu grupu iar una din tipe chiar il cunostea .

I-am povestit a 2-a zi mandrei mele. Si radea de se prapadea. I-am zis sa nu ma supere , ca am optiuni!

6. #2326 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    CSergiu, ce treaba are ce ai scris tu cu ce a scris baiatul asta ieri?
    Nu m-am referit neaparat la ce a scris el... am spus doar ca prea ati sarit pe el, asa i-o fi spus bunica lui sau cine stie.

LE:
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    pana a venit salvarea si pompierii jandarmii.

---------- Post added 10-01-2013 at 02:53 PM ----------

In aproximativ ~40 de minute o sa fie nominalizarile la Oscar 2013 live pe
    . Sper sa fie si filmul lui Cristian Mungiu pe acolo

7. #2327 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Bun asa! Si daca am spus lucrul ala acum trebuie sa sariti cu pietre?
    Poate va simtiti umpic gay si nu stiti cum sa o aratati. Sunt scarbit de atitudinea voastra.
    Fiecare avem propria opinie si libertatea de a o exprima. Cine nu vrea sa accepte ce am spus eu , sa isi tina gura si sa se duca sa faca altceva.
    Dar romanu' numa' la comentarii , ironii , sarcasm si luat peste picior e bun.

8. #2328 SP
    Senior Member Zero's Avatar

9. #2329 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Fiecare avem propria opinie si libertatea de a o exprima.
    Corect.
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Cine nu vrea sa accepte ce am spus eu , sa isi tina gura si sa se duca sa faca altceva.
    Gresit. La fel cum tu ai dreptul sa spui ce vrei, la fel am si eu dreptul sa spun ca nu sunt de acord cu ce zici tu si ca mi se pare o prostie.
    Daca ai dreptul la opinie nu inseamna ca detii adevarul absolut si nu inseamna nici ca nu poti fi contrazis.

A, si vezi ca "umpic" nu e cuvant.

10. #2330 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Oricum e amuzant ca majoritatea care a comentat, traia la varsta lui in comunism, nici nu existau in Romania atunci (sau daca erau, erau foarte ascunsi).

Cristy nu cumva religia zice si sa nu judeci pe oameni pentru ca fiecare face ce vrea?

11. #2331 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Sper sa fie si filmul lui Cristian Mungiu pe acolo

...AAAAAAAAAAAAAAAAAND it's not.

12. #2332 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    ...AAAAAAAAAAAAAAAAAND it's not.
    cand a inceput sa anunte la foreign ma tot asteptam sa zica romanian producer bla bla...canada,austria,denmark,etc romania nada

13. #2333 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    I like hot lesbians.

14. #2334 SP
    Senior Member axton's Avatar
    @eagle-eye : Something tells me you're not the only one .

15. #2335 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by axton View Post
    @eagle-eye : Something tells me you're not the only one .
    Indeed

16. #2336 SP
    is the man! trickz's Avatar
    I like lesbians hot.

17. #2337 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

My reaction to y'all gay talk.

18. #2338 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

19. #2339 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Realizată de mine, însă ideea nu-mi aparține.
    Attached Images Attached Images bike_vs__car_by_alexandrun2-d5r2mog.jpg

20. #2340 SP
    Member A_A_A's Avatar
    POOR HITLER:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 510 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast