@D@nT3: probabil pentru ca acea conversatie n-a avut loc pe forum.
Pai se prea poate, dar tot nu primea ban aici. Si nici tu daca-i dadeai ce crezi tu ca-si dorea. Atat timp cat nu abuzeaza de limbaj pe public si nu hartuieste utilizatorii pe privat, in viata privata poate face ce doreste. La fel si tu. La fel si eu. Gandeste-te ca pentru a-i da ban (fie si numai pentru faptul ca administratorii foumului pur si simplu nu-si doresc utilizatori care injura printre membri) ar trebui ca cineva sa verifice si sa confirme ca acea conversatie a avut realmente loc si ca initiatorul injuriilor este una si aceeasi persoana cu utilizatorul de pe forum. Hai sa fim seriosi.
imi pare rau dar nu pot sa fiu de acord cu tine, nu poti sa stabilesti cu un user pe forum o conversatie pe mess si sa se ajunga la asa ceva, iar acel user sa fie iertat ca nu a injurat pe forum, apartine acestei comunitati si vinde prin intermediul forumului, plus ca userul vad ca e un tepar, vezi feedback. nu mai continui aceasta discutie, nu dau apa la moara unui neserios...poate tu nu faci schimburi cum fac altii, dar sa stii ca multi vor sa continue discutia pe messenger sau alte canale, mai ales cand e vorba sa trimita o adresa, unii nu vor sa mai scrie adrese pe forum
@D@nT3: stiu ca sunt astfel de persoane, din pacate mai mult decat sa-i avertizezi pe ceilalti n-ai ce sa faci. Si stii de ce? Pentru ca maine (presupunand ca am cazut in cap si m-am lovit suficient de tare incat sa am si timp liber) postez un jpeg cu o pretinsa conversatie cu tine in care tu ma insulti. Si apoi cer ban.
In cazul in care e cineva e pagubit (si o poti numi "teapa") se schimba situatia.
ala e userul dar topicul e aici
http://www.consolegames.ro/forum/f92...ere-fifa-13-a/
---------- Post added 10-04-2013 at 06:11 PM ----------
viziteaza topicul si vei vedea ca nu e vorba de o conversatie inventata, chiar el recunoaste, nu cred ca ma apucam sa postez aiurea, de dragul de a posta, mi se pare normal sa cer ban pt un user care nu a facut nimic pt aceasta comunitate si chiar daca ar fi donat 1 euro sau 1000, nu are dreptul sa dezvolte un astfel de comportament. astept si parerea unui moderator.
Vad ca n-a mai raspuns, probabil n-a mai avut curajul. Exista si oameni de-astia, si inca multi
...
Stie cineva vreun board game "virtual" ca lumea?
De mult timp vreau sa joc board games, dar pentru ca ori nu am cu cine ori sunt foarte scumpe unele pe la noi, as vrea sa stiu daca exista online asa ceva?![]()
eu intr-o vreme jucam Carcassonne pe iOS si era foarte ok; am impresia ca mai exista Catan pe X360... acum n-ai specificat pe ce anume vrei sa-l joci, in functie de asta poate mai stiu altii alte jocuri...
LE: pe PC nu stiu, daca pe PC cauti..dar banuiesc ca se poate gasi intr-o forma sau alta unu din astea doua de mai sus...
Legat de limbajul colorat al userului Random, nu-l putem trage de urechi pentru că discuția respectivă nu a avut loc în cadrul forumului. După cum a spus și AlanPoe, e treaba lui ce face în privat. Dacă calcă pe bec aici, atunci e altă poveste.
Intr-o nota vesela, cum ma pregateam eu sa-mi spun oful si pasul despre bug-urile din Tomb Raider pe forumul Eidos, m-am gandit sa citesc regulamentul lor. In continuare este un extras ce vorbeste despre respectarea opiniilor celorlalti utilizatori:
Not everyone believes the same thing, and as long as you respect other people's opinions, you should be fine.
Example of a Bad comment:
"This is a warning to all. Repent and believe in Mooberry the Cow God, lest you drown in milk for all eternity!"
This is a bad statement because the person is pushing their belief in Mooberry on other people. This is not a topic of debate, or conversation; it's propaganda for a certain belief.
Example of an okay comment:
"I just finished reading the Gouda Doctrine, and have decided to believe in Mooberry the Cow God. Does anyone else here believe in Mooberry, or have any opinions on the matter? Intelligent discussion only please."
This is okay because now a conversation is going to be started about Mooberry. As long as people respect this person's belief in Mooberry, and he respects other people's non belief in the Cow God, the topic should be fine.
Bookmarks