Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 163 of 510 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 263 ... LastLast
Results 3,241 to 3,260 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #3241 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @D@nT3: probabil pentru ca acea conversatie n-a avut loc pe forum.

2. #3242 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E de-al nostru? Eu unul nu il recunosc.

3. #3243 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    @D@nT3: probabil pentru ca acea conversatie n-a avut loc pe forum.
    nu cred ca e o scuza, oricum daca imi vorbea asa ma intalneam cu el sa ii cumpar consola, ii dadeam cat dorea

@tudy e aici pe forum vezi pe threadul sony console si accesorii

4. #3244 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

5. #3245 SP
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    nu cred ca e o scuza, oricum daca imi vorbea asa ma intalneam cu el sa ii cumpar consola, ii dadeam cat dorea
    Pai se prea poate, dar tot nu primea ban aici. Si nici tu daca-i dadeai ce crezi tu ca-si dorea. Atat timp cat nu abuzeaza de limbaj pe public si nu hartuieste utilizatorii pe privat, in viata privata poate face ce doreste. La fel si tu. La fel si eu. Gandeste-te ca pentru a-i da ban (fie si numai pentru faptul ca administratorii foumului pur si simplu nu-si doresc utilizatori care injura printre membri) ar trebui ca cineva sa verifice si sa confirme ca acea conversatie a avut realmente loc si ca initiatorul injuriilor este una si aceeasi persoana cu utilizatorul de pe forum. Hai sa fim seriosi.

6. #3246 SP
    \ tudyniuz's Avatar

7. #3247 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    imi pare rau dar nu pot sa fiu de acord cu tine, nu poti sa stabilesti cu un user pe forum o conversatie pe mess si sa se ajunga la asa ceva, iar acel user sa fie iertat ca nu a injurat pe forum, apartine acestei comunitati si vinde prin intermediul forumului, plus ca userul vad ca e un tepar, vezi feedback. nu mai continui aceasta discutie, nu dau apa la moara unui neserios...poate tu nu faci schimburi cum fac altii, dar sa stii ca multi vor sa continue discutia pe messenger sau alte canale, mai ales cand e vorba sa trimita o adresa, unii nu vor sa mai scrie adrese pe forum

8. #3248 SP
    @D@nT3: stiu ca sunt astfel de persoane, din pacate mai mult decat sa-i avertizezi pe ceilalti n-ai ce sa faci. Si stii de ce? Pentru ca maine (presupunand ca am cazut in cap si m-am lovit suficient de tare incat sa am si timp liber) postez un jpeg cu o pretinsa conversatie cu tine in care tu ma insulti. Si apoi cer ban.

In cazul in care e cineva e pagubit (si o poti numi "teapa") se schimba situatia.

9. #3249 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    ala e userul dar topicul e aici

http://www.consolegames.ro/forum/f92...ere-fifa-13-a/

---------- Post added 10-04-2013 at 06:11 PM ----------

Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    @D@nT3: stiu ca sunt astfel de persoane, din pacate mai mult decat sa-i avertizezi pe ceilalti n-ai ce sa faci. Si stii de ce? Pentru ca maine (presupunand ca am cazut in cap si m-am lovit suficient de tare incat sa am si timp liber) postez un jpeg cu o pretinsa conversatie cu tine in care tu ma insulti. Si apoi cer ban.

In cazul in care e cineva e pagubit (si o poti numi "teapa") se schimba situatia.
    viziteaza topicul si vei vedea ca nu e vorba de o conversatie inventata, chiar el recunoaste, nu cred ca ma apucam sa postez aiurea, de dragul de a posta, mi se pare normal sa cer ban pt un user care nu a facut nimic pt aceasta comunitate si chiar daca ar fi donat 1 euro sau 1000, nu are dreptul sa dezvolte un astfel de comportament. astept si parerea unui moderator.

10. #3250 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Pai trebuie sa faci legatura intre YM si CG. Ceva gen PM in care sa faceti schimb de YMess ID...
    Banuiesc...
    Dar fara report nu cred ca se intampla nimic...

Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    ...

viziteaza topicul si vei vedea ca nu e vorba de o conversatie inventata, chiar el recunoaste, nu cred ca ma apucam sa postez aiurea, de dragul de a posta, mi se pare normal sa cer ban pt un user care nu a facut nimic pt aceasta comunitate si chiar daca ar fi donat 1 euro sau 1000, nu are dreptul sa aiba un astfel de comportament. astept si parerea unui moderator.
    Am vazut updateul tarziu. Omul chiar a recunoscut conversatia. A primit report?

11. #3251 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Vad ca n-a mai raspuns, probabil n-a mai avut curajul . Exista si oameni de-astia, si inca multi ...

12. #3252 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Pai trebuie sa faci legatura intre YM si CG. Ceva gen PM in care sa faceti schimb de YMess ID...
    Banuiesc...
    Dar fara report nu cred ca se intampla nimic...

Am vazut updateul tarziu. Omul chiar a recunoscut conversatia. A primit report?
    Eu zic ca s-a trimis report

13. #3253 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stie cineva vreun board game "virtual" ca lumea?
    De mult timp vreau sa joc board games, dar pentru ca ori nu am cu cine ori sunt foarte scumpe unele pe la noi, as vrea sa stiu daca exista online asa ceva?

14. #3254 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    eu intr-o vreme jucam Carcassonne pe iOS si era foarte ok; am impresia ca mai exista Catan pe X360... acum n-ai specificat pe ce anume vrei sa-l joci , in functie de asta poate mai stiu altii alte jocuri...

LE: pe PC nu stiu, daca pe PC cauti..dar banuiesc ca se poate gasi intr-o forma sau alta unu din astea doua de mai sus...

15. #3255 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Stie cineva vreun board game "virtual" ca lumea?
    De mult timp vreau sa joc board games, dar pentru ca ori nu am cu cine ori sunt foarte scumpe unele pe la noi, as vrea sa stiu daca exista online asa ceva?
    magic the gathering pe console sau pc, un joc superb

16. #3256 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am jucat magic, dar nu vreau cu carti .
    Si da, caut pe PC, am uitat sa mentionez...

17. #3257 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ba, cine nu asculta moare!

18. #3258 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Legat de limbajul colorat al userului Random, nu-l putem trage de urechi pentru că discuția respectivă nu a avut loc în cadrul forumului. După cum a spus și AlanPoe, e treaba lui ce face în privat. Dacă calcă pe bec aici, atunci e altă poveste.

19. #3259 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

20. #3260 SP
    Intr-o nota vesela, cum ma pregateam eu sa-mi spun oful si pasul despre bug-urile din Tomb Raider pe forumul Eidos, m-am gandit sa citesc regulamentul lor. In continuare este un extras ce vorbeste despre respectarea opiniilor celorlalti utilizatori:

Not everyone believes the same thing, and as long as you respect other people's opinions, you should be fine.
    Example of a Bad comment:

"This is a warning to all. Repent and believe in Mooberry the Cow God, lest you drown in milk for all eternity!"

This is a bad statement because the person is pushing their belief in Mooberry on other people. This is not a topic of debate, or conversation; it's propaganda for a certain belief.

Example of an okay comment:

"I just finished reading the Gouda Doctrine, and have decided to believe in Mooberry the Cow God. Does anyone else here believe in Mooberry, or have any opinions on the matter? Intelligent discussion only please."

This is okay because now a conversation is going to be started about Mooberry. As long as people respect this person's belief in Mooberry, and he respects other people's non belief in the Cow God, the topic should be fine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.