I wanted to go see the new Batman movie but I'm waiting for the crowds to die down.
Printable View
I wanted to go see the new Batman movie but I'm waiting for the crowds to die down.
Glume proaste pe un subiect sensibil, la caterinca suntem olimpici.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
#:-SAm ajuns si eu acasa. E frumos sa pleci asa, mai mult, dar din a 5-a zi nu mai aveam chef de nimic (imi doream internet:D).
Ah being in Muv-Luv mode just feels better XD:
http://www.youtube.com/watch?v=QCoj1D6vAlI
Words of wisdom =D>
Nu chiar as modifica putin deoarece nu prea este posibil sa gasesti o persoana care sa iubeasca chiar totul la alta persoana. Mai degraba m-as exprima astfel: este important sa gasesti o persoana care sa te accepte pentru cine esti, si lucrurile pozitive si cele negative.
Super promotie emag! Sariti, ca e ieftin! :))
Desigur ca e un subiect sensibil, insa americanii nu inteleg sensibilitatea asta decat daca e vorba despre ei. Daca se intampla in alta tara vedeai glumele facute de americani, nu prea ii intereseaza de restul lumii. Desigur ca omeneste vorbind nebunul ala merita asezat pe scaunul electric, ba chiar mai rau, cei care-au murit n-aveau nici o vina, n-au facut decat sa mearga sa vada un film. Totusi cand e vorba de americani se dramatizeaza prea mult. Ei se iau de toata lumea dar nimeni sa nu se ia de ei.
Masina de la google maps a trecut prin orasul meu azi . :X I shall be famous on the internetz #Swag!
^ nolife much? ma refer la cel care a creat-o
si prin orasu meu... m-a prins de 2 ori chiar :D
Da, acestia sunt mousi: Click Car Products: Products
Am vazut ca au aparut si pe la noi: evoMAG.ro - COMPONENTE PC - Mouse Pagina 1