Nu e adevarat.
Printable View
Nu e adevarat.
Cine a zis că ne batem joc de el?Eu unul îl aştept ca pe un user normal...i-am şi zis să citească ultimele ştiri despre PS4 şi Xbone şi să-şi împărtăşescă impresiile cu noi...
Daca vine si ne ia din nou cu cat de tare e PC-ul lui fata de PS4 si Xbox One... ma tem ca n-o sa reziste mult. Eu inca mai sper ca n-o sa faca la fel...
Oamenii nu se schimba, doar anotimpurile;), cred ca trebuia lasat asa, nu aruncat in arena cu "gladiatorii" de pe forum :p Indiferent de ce spun unii, acel user este privit ca un bufon
Eu nici macar nu stiu de ce a fost banat, de ce mi-as bate joc de el...:-/
Lasa ca am vazut destui la 30+ cu un comportament si un limbaj de copii ai strazii. Sa nu mai vorbesc de cati agramati de peste 30 de ani sunt pe forum. Nu comentam de nimeni, dar mi se pare normal ca Fishy sa-l corecteze pe unul de 30+ cand scrie nonsensuri sau agramat.
Agramaţii forumului sunt aia trecuti de 30? Eu nu am văzut decat unul singur, cei născuţi dupa '90 parca sunt mai bine organizaţi;)
Fiecare e liber sa facă ce vrea, sa spună ce vrea, doar ca eu asa vad lucrurile, imediat cum omul va reveni cu o părere...
its a goddam forum ppl ! puteti sa spuneti ce vreti voi..nu trebuie sa ne comportam protocolar si cu glume de inalta societate...fiecare face ce vrea si suporta consecintele actiunilor sale(fie ele regulamentare sau din partea celorlalti useri)
si va rog lasa-ti chestile astea cu "anumite" ,"anumiti"..dati numele..in fond e un forum unde conversam intre noi userii(user nu inseamna OM)..nu ne cunoastem intre noi..nu exista niciun "risc"..suntem doar niste avatare
:romana:
"lasati chestiile astea" sau lasa-ti parul mai lung :p
Damn... nici nu am observat ca am sarit de 20.000 de posturi. Damn post hunter. Ban the troll master! :memetroll:
Propun ca mentorica sa fie noul admin al forumului.
Facem un poll?
Am o problemă cu rahatu' ăsta de youtube. La orice clip, calitatea default e cea mai mică posibilă ( 144p, 240p ). Cum mama naibii fac să-l schimb ? Deja am dat la setări să detecteze HD direct. :(
Lucreaza la limbaj !
=D>
desi corect e Führer :p