Spuneti-mi si mie ceva jocuri potrivite pt o fata de 14ani, sa se joace pe playstation2.
Gen hannah montana dar se poate si ceva mai cu putin violenta, gen beyond godd and evil.
multumesc!
Printable View
Spuneti-mi si mie ceva jocuri potrivite pt o fata de 14ani, sa se joace pe playstation2.
Gen hannah montana dar se poate si ceva mai cu putin violenta, gen beyond godd and evil.
multumesc!
Succes maine la matematica!
In timp ce voi dati examen maine eu voi manca o pizza fierbinte, voi bea coca cola si ma voi juca jocul vostru preferat :( si eventual voi sta in povesti si cu cateva iubite de-ale voastre :o
Succes.
Deja mă simt mai bine.
Haha, did you guys know this?!
All voiced by Nolan North B-)
Eu stiam. Mai e si in Guild Wars. E vocea pentru human male.
Sunt muulte:
Nolan North - IMDb
Hahaha, ce usor a fost la mate, super-mega-ultra usor :)) Asa as tot da bacalaureatul :)) L-as mai da inca odata daca vine tot asa de usor :))
Rasko :(:-S
Attachment 199098
"Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decat un mesaj" - actualul ministru al educatiei =D> (propus in functie de un plagiator, tin sa reamintesc :)))
Si se mai mira lumea de perlele si tentativele de frauda de la bac... pestele de la cap se-mpute.
Chill and buy this ****!
http://youtu.be/qvCGqhShNnk
Welcome to bac rromania 2013:
- "Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."
- "As vrea sa ajung ca Steve Jobs, cel care a descoperit telefonul mobil (nu dau nume) si tableta. Pentru ca a fost inteligent si insistent a facut miliarde de dolari. Pacat ca a murit tanar, eu voi merge mai des pe la doctor. Si poate voi face si eu descoperiri importante, sunt pasionata de tehnologie."
- "Eu il admir cel mai mult pe LOUIS AMSTRONG, primul om care a pasit pe luna. A avut curaj, pentru ca racheta putea sa explodeze cu o bomba pusa de rusi. De atunci, cand fac ceva important zis ca e un pas mare pentru mine. Dar daca pasul a fost facut intr-un studio de filmat, cum spun unii, nu-l mai vreau ca model."
- "Eu il aleg pe Nelson Mandela pentru ca mi-a placut filmul cu Morgan Freeman. El a spus ca inchisoarea nu e asa rea, daca dupa aia scapi si esti fericit. Pacat ca am inteles ca moare."
WTFFFFF????? Generatia facesh!t omfg :memeyes::memeyes::memeyes:
+
"O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher, cu maşină tunată, gagică cool, ţi se apleacă lumea la picioare. Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali, să fi toată ziua pe la televizor, să arunci cu bani la săraci. Asta văd eu model, ca băiat de băiat ce sunt. Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali, după trei ani scapă. Rămâne în istorie“.
"Multă lume a critică pe Zăvoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afiş în show biz, prin toate revistele, le urmăresc fotografii în cluburi, pe stradă, apar seara la elevizor. Pentru mine ele au reuşit în viaţă. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te ştie nimeni, în afară de cartierul tău. E bine să ai un model de urmat, te inspiră în ce faci“.
"Va rog eu sa-mi DATZI cinci, am problem acasa nici nu VRETZI sa SHTITZI. FACETZIMI un bine sint amarat."
am terminat sesiunea :)) cea mai grea si lunga sesiune de pana acum, noroc ca a fost ultima :) in zilele care urmeaza numai <:-P:drink::buddies:
Bai frate, eu cred ca au scris la misto, adica e posibil sa fi atat de retardat sa scrii asa ceva?? Ce dracu??
Eu cred ca acele "culegeri" de la BAC 2013 nu sunt reale. Prea multe semne de punctuatie corecte, diacritice, etc... In ziua de azi marea majoritate scrie ca pe "feisbuc", de iti trebuie translator pentru asa ceva. Primesc si eu mesaje de la "baietzi de baietzi" ma chinui sa le decodific :D
Eu am auzit ca unii au folosit "cuvinte" de genu: "omg" si "fyi" ,la bac la romana ... sincer cred ca abereaza , dar mai stii ...