-
Na de aici!
Doamna care ne facea sa varsam o lacrima in reclama TV pentru Rosia Montana este cu totul alta in realitate - criserb.com
Dupa cum am scris: Eu niciodata n-am muscat duma asta" cu "salvati Rosia Montana". Articolul/video-ul de mai sus nu fac altceva decat sa-mi confirme niste lucruri. Da sa va iau Rosia Montana in "p...atru litere" :>
-
Eu ii dau o sansa lui Ben , este un actor pe care il simpatizez foarte mult si care m-a impresionat in destule ocazii . So ... good luck Ben Affleck .
-
-
Am un dvd mai vechi si zgariat cu poze. Când il puneam în Pc mi se bloca pc-ul, îl citea foarte greu drive-ul, am luat un soft de recuperat date si spre surprinderea mea a funcţionat extraordinar de bine, Cd recovery toolbox, de ţinut minte dacă sunteţi în situaţii asemănătoare. Mi-a recuperat aproximativ 85% din date în vreo 3zile.
Aveţi idee pe cineva/centru în bucureşti unde pot face o şlefuire a dvd-ului la un preţ neastronomic? mai am pe el date dar partea unde a ajuns e cea mai avariata, copiază cam cu 500biti/sec, face 1mb cam în 30min.
-
-
-
Am patit-o si eu azi cu Posta Romana. Mi-a trimis cineva un set de corzi si probabil ca un angajat de la posta a vrut sa vada ce e interior, sau sa fure. A gaurit toate ambalajele, cutia chiar avand o gaura imensa in ea. Imi pare rau ca nu am ridicat eu coletul de la posta si persoana respectiva nu a observat gaura.
Va recomand sa evitati sistemul romanesc de RAHAT de a trimite colete. Rusine! De aia nu ajungem nicaieri si nu suntem luati in seriosi de nimeni. Si ne mai miram de ce nu se lanseaza nici o consola oficial la noi, intr-o tara din lumea a 50-a.
-
-
Quote:
Originally Posted by
AndRewqp
rusii astia nu pot fi pamanteni; ce se intampla acolo e :o
-
@naz, stai linistit nici firmele de curierat rapid nu-s mai prejos, manipulantii is majoritate tineri 18-25 ani si nu au nici o jena sa mai joce fotbal cu cutiile sau sa deschid coletele.
-
-
-
Guys need halp pls. In saints row 4, melodia de la sfarsitul misiunii Pleasant Day, cum se cheama ? Mai jos e o parte din ea. Minutul 11:43
http://youtu.be/GkHrp8wJrHs?t=11m43s
-
-
Mai e cineva care a cumparat FFXIV?
-
Chiar, s-a lansat azi. Aveam si eu preorder la altex, dar nu au mai dat niciun semn de viata si vad ca pe site nu e inca disponibil. :(
-
-
Ce dracu e aia ... ? :)) Ma intreb cu cat le-a platit pe domnisoare.
--------------------------
List of college dropout billionaires - Wikipedia, the free encyclopedia
-
1 Attachment(s)
-
Nu cineva de la noi a creat tricoul cu designul "I will F you up!"?! Daca da, e pe frontpage pe Reddit. Eventual poti lasa un link acolo la post si sa faci ceva banuti. I will "F" you up!!! : funny