Hai sa ma plang si eu putin...
Daca mai creste mult benzina o sa imi scot la vanzare un plaman! 6.17 ron litrul de 95? Inca oscilez daca sa vand masina si banii respectivi sa ii investesc in aparatura foto sau sa pastrez masina si sa o folosesc doar la nevoie/weekend.
Grr... as vinde masina fara sa stau pe ganduri, daca am avea o piata normala... dar mi-e sila de teparii/intermediarii ce ma vor suna si vor incerca sa ofere un sfert din pretul masinii... Am incercat de cateva luni sa vand o masinuta RC, cu 400 ron. Valoarea ei noua este de 900 ron doar sasiul (electrica de pe ea mai face 2-300 lei). Nu avea nici uzura mare.... si de nu m-au sunat toti idiotii, sa imi propuna oferte de genul "100 ron dar platesti si transportul pana in cucamacaii" sau "iti dau 200, dar mai pui si o telecomanda care costa ~150 ron separat". Am pierdut ore in sir plimbandu-ma dupa oameni care ziceau ca sunt de acord cu pretul, ca apoi sa spuna ca "au uitat banii acasa si au doar 200"...
Mda... si cand am pus-o pe Okazii, mi-am luat ban, ca au considerat ca daca mai am un anunt, cu valoare de 1 ron dar alt obiect, indemn clientul sa nu liciteze la asta de 700...