Si maine e duminica.
Printable View
Si maine e duminica.
Cum sa mentin jucatorii la echipa in Fifa 11 Ultimate Team.Mereu imi expira contractele si ma trezesc ca nu pot sa mai joc.
.... cumperi contracte.
S-a mai dus cineva la targul din Vitan? ma intereseaza chilipiruri, nu masini.Daca aveti vreun sfat cum pot ajunge ar fi extraordinar, ori ceva metrou, ori indicatie de la stefan cel mare.
Nu are sens sa te duci in targ nici pentru chilipiruri. Nu gasesti asa ceva. Gasesti produse chinezesti, replici, clone, jeguri. Ca masini, cam orice e supra-pret. Jeguri, cazane, rupturi... la preturi exagerate.
Autobuze: 202, 181
Metrou pana la Mihai Bravu iar apoi pe jos pe langa Dambovita vreo 10 minute pe jos.
PAYPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
woooooooooooooo :x:x:x
Vreau să fac un poster de 70x100cm, de ce rezoluție aș avea nevoie ca imaginea să se vadă crystal clear, fără pixeli?
AVERTISMENT TIBETAN: 10% din popula?ia Terrei va disp?rea �N DOU? LUNI | REALITATEA.MOBI
Maia hiii, maia huuu, maia haaa, maia ho-ho !
Renegade ... vezi cum faci sa nu patesti la fel ;))
Cu cat se vinde un PS3, varianta Phat de 60GB ( aia cu PS2 bc ) fara HDD si cu YLOD ? :\
L-am pus la 150. meh
---------- Post added 04-11-2012 at 09:47 PM ----------
Holy crap am peste 4 ani de cand sunt pe forumu' asta. God damnnnnnnn son. Imi pare rau ca nu pot vedea primele posturi. :))
Ba poti:) Te duci la profilul tau, ii dai find all posts si dai pe ultima pagina.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2