Eu nu am avut probleme, doar ca am folosit posta pana acum doar pentru a primi coletul, nu a trimite...
Eu nu am avut probleme, doar ca am folosit posta pana acum doar pentru a primi coletul, nu a trimite...
Acum am venit din oras si am fost iar la Posta.Mi-au dat jocul.Jocul care l-am trimis ieri spre Timisoara la divayo , nu cel care l-am trimis acum mult timp spre byagyydog in Bucuresti.Mancai-ar tati pe ei de incapabili mentali.Cum incurca ei pe toti.Acum o sa se supere si divayo pe mine.God damn it!
Sent from my GT-I5500
Cel mai bine, e să evitaţi Poşta Atlassib. Nu sunt oameni serioşi. Această firma, neserioasă, (spun�nd cel mai frumos), se ocupă şi cu transport de persoane. Mama mea, a vrut sa plece �n Austria, şi ea s-a dus aici, a plătit biletul, şi unul dintre acei oameni care se ocupă cu rezervăriile a spus: M�ine, la ora 12 să fiţi aici. Că la această oră pleacă autocarul. Iar s�mbăta, mama mea a plecat la ora 11 de-acasă, şi, c�nd să plece, cei de la firmă au spus: Autocarul a plecat la ora 9.
Şi de aceea zic, că nu e o firmă serioasă Atlassib. Evitaţi din c�t puteţi!
+1. Cu diferenta ca eu am si trimis. La greu. Trimit cu posta de mai bine de 10 ani si nu mi-au pierdut nici macar un colet. Si trimit serios, sunt saptamani cand trimit si 20-30 pachete pe saptamana, recordul a fost in urma cu aprox o luna cand am pus 17 colete la posta intr-o zi. Si ajung relativ rapid, ce pun luni dimineata ajunge miercuri, ce pun vineri ajunge luni.
Nici eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu COLETELE. In schimb,scrisorile de la Zavvi sau TheHut nu imi erau niciodata aduse in proper conditions,doar aruncate peste gard. Dupa o vreme,nici macar asa nu le mai primeam. Daca nu mergeam sa intreb de vreo scrisoare,imi statea cate 12 zile jocul la posta,gata de retur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oh boy... De cate ori s-a mai discutat asta. Am patit si eu, chiar mai grav, ditamai coletu (din UK) lasat in casa scarii, pe cutia postala. Si un colete pierdut din US, probabil tot asa, l-a luat cineva de pe cutia postala. Dar asta nu e vina postei, e vina celui care a trimis coletul ca scrisoare simpla.
Nu v-ati intrebat niciodata cum de platiti 1 lira pt un colet din UK? E simplu, e trimis ca scrisoare simpla, nici macar ca scrisoare recomandata. Postasul merge si o baga in cutia postala, in mod normal o scrisoare incape. Daca nu... lasa pachetul acolo, alea-s regulile. Vedeti si pe alte site-uri straine (royal mail, USPS, etc), exact asa procedeaza si ei, pot lasa scrisoarea si la usa.
Bookmarks