Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Evitati Posta Romana

1. #21 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Eu nu am avut probleme, doar ca am folosit posta pana acum doar pentru a primi coletul, nu a trimite...

2. #22 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Acum am venit din oras si am fost iar la Posta.Mi-au dat jocul.Jocul care l-am trimis ieri spre Timisoara la divayo , nu cel care l-am trimis acum mult timp spre byagyydog in Bucuresti.Mancai-ar tati pe ei de incapabili mentali.Cum incurca ei pe toti.Acum o sa se supere si divayo pe mine.God damn it!

Sent from my GT-I5500

3. #23 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Te va intelege Divayo, se poate intampla oricui, daca posta e cum e...

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by drac_baltat View Post
    Hai sa invadez si eu topicul ca sa nu fac altul nou..
    Are cineva idee cu ce vin coletele de pe amazon.co.uk mai nou?
    Acolo scrie asa:
    Dispatch estimate: 5 Aug 2012
    Delivery estimate: 17 Aug 2012 (More about estimates)
    1 package via Deutsche Post DHL

Delivery Option:
    Standard

Inseamna ca vine cu DHL? Sau vine prin Posta Romana?
    Teoretic la usa iti va aduce coletul Cargus.

5. #25 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Teoretic la usa iti va aduce coletul Cargus.
    Cam cat costa transportul???Adica per-total, pana la usa mea.

6. #26 SP
    Junior Member Liaz Adrian's Avatar
    Cel mai bine, e să evitaţi Poşta Atlassib. Nu sunt oameni serioşi. Această firma, neserioasă, (spun�nd cel mai frumos), se ocupă şi cu transport de persoane. Mama mea, a vrut sa plece �n Austria, şi ea s-a dus aici, a plătit biletul, şi unul dintre acei oameni care se ocupă cu rezervăriile a spus: M�ine, la ora 12 să fiţi aici. Că la această oră pleacă autocarul. Iar s�mbăta, mama mea a plecat la ora 11 de-acasă, şi, c�nd să plece, cei de la firmă au spus: Autocarul a plecat la ora 9.
    Şi de aceea zic, că nu e o firmă serioasă Atlassib. Evitaţi din c�t puteţi!

7. #27 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by Liaz Adrian View Post
    Cel mai bine, e să evitaţi Poşta Atlassib. Nu sunt oameni serioşi. Această firma, neserioasă, (spun�nd cel mai frumos), se ocupă şi cu transport de persoane. Mama mea, a vrut sa plece �n Austria, şi ea s-a dus aici, a plătit biletul, şi unul dintre acei oameni care se ocupă cu rezervăriile a spus: M�ine, la ora 12 să fiţi aici. Că la această oră pleacă autocarul. Iar s�mbăta, mama mea a plecat la ora 11 de-acasă, şi, c�nd să plece, cei de la firmă au spus: Autocarul a plecat la ora 9.
    Şi de aceea zic, că nu e o firmă serioasă Atlassib. Evitaţi din c�t puteţi!
    Eu nu știu de voi, dar eu nu mai am aer de la c�t am r�s!

On-topic: N-am avut probleme cu Poșta Rom�nă, dar e adevărat că nu am trimis niciodata, ci doar am primit.

8. #28 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    On-topic: N-am avut probleme cu Poșta Rom�nă, dar e adevărat că nu am trimis niciodata, ci doar am primit.
    +1. Cu diferenta ca eu am si trimis. La greu. Trimit cu posta de mai bine de 10 ani si nu mi-au pierdut nici macar un colet. Si trimit serios, sunt saptamani cand trimit si 20-30 pachete pe saptamana, recordul a fost in urma cu aprox o luna cand am pus 17 colete la posta intr-o zi. Si ajung relativ rapid, ce pun luni dimineata ajunge miercuri, ce pun vineri ajunge luni.

9. #29 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Evitati Posta Romana

Nici eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu COLETELE. In schimb,scrisorile de la Zavvi sau TheHut nu imi erau niciodata aduse in proper conditions,doar aruncate peste gard. Dupa o vreme,nici macar asa nu le mai primeam. Daca nu mergeam sa intreb de vreo scrisoare,imi statea cate 12 zile jocul la posta,gata de retur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. #30 SP
    Junior Member Liaz Adrian's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Eu nu știu de voi, dar eu nu mai am aer de la c�t am r�s!
    Dumneata r�zi la ce s-a �nt�mplat familiei mele?!

11. #31 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by Liaz Adrian View Post
    Dumneata r�zi la ce s-a �nt�mplat familiei mele?!
    Nu stimate, dă-ți seama singur.

12. #32 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Nici eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu COLETELE. In schimb,scrisorile de la Zavvi sau TheHut nu imi erau niciodata aduse in proper conditions,doar aruncate peste gard. Dupa o vreme,nici macar asa nu le mai primeam. Daca nu mergeam sa intreb de vreo scrisoare,imi statea cate 12 zile jocul la posta,gata de retur.
    Oh boy... De cate ori s-a mai discutat asta. Am patit si eu, chiar mai grav, ditamai coletu (din UK) lasat in casa scarii, pe cutia postala. Si un colete pierdut din US, probabil tot asa, l-a luat cineva de pe cutia postala. Dar asta nu e vina postei, e vina celui care a trimis coletul ca scrisoare simpla.

Nu v-ati intrebat niciodata cum de platiti 1 lira pt un colet din UK? E simplu, e trimis ca scrisoare simpla, nici macar ca scrisoare recomandata. Postasul merge si o baga in cutia postala, in mod normal o scrisoare incape. Daca nu... lasa pachetul acolo, alea-s regulile. Vedeti si pe alte site-uri straine (royal mail, USPS, etc), exact asa procedeaza si ei, pot lasa scrisoarea si la usa.

13. #33 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Oh boy... De cate ori s-a mai discutat asta. Am patit si eu, chiar mai grav, ditamai coletu (din UK) lasat in casa scarii, pe cutia postala. Si un colete pierdut din US, probabil tot asa, l-a luat cineva de pe cutia postala. Dar asta nu e vina postei, e vina celui care a trimis coletul ca scrisoare simpla.

Nu v-ati intrebat niciodata cum de platiti 1 lira pt un colet din UK? E simplu, e trimis ca scrisoare simpla, nici macar ca scrisoare recomandata. Postasul merge si o baga in cutia postala, in mod normal o scrisoare incape. Daca nu... lasa pachetul acolo, alea-s regulile. Vedeti si pe alte site-uri straine (royal mail, USPS, etc), exact asa procedeaza si ei, pot lasa scrisoarea si la usa.
    Wow, pe asta n-am mai auzit-o. That's ****ed up! Bine că stau la casă și poștașul poate să pună coletul pe st�lpii de la gard . Deși și eu am niște vecini... speciali, așa că nu m-aș mira dacă m-aș trezi cu coletul lipsă dacă aș comanda din UK.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2