Pagina Animalutului mihaikid - Joc Online Ajuta-mi animalutul sa creasca mare :)))))))
Printable View
Tu ai mai mult de 12 ani?
selectia offtopic este pt a face niste threaduri offtopic cu un interes comun al tuturor nu pentru a te prostii ,acum la bune daca ar face cineva un thread cu ce il doare ce ar iesi de forumul asta ,puteai eventual sa pui un post sau doua pe thredul spambox.
Hai nu fiti rai. Si ce daca are mai putin de 12 ani ? Are si el un animalut pe un site, si vrea sa-l faca mare. Nu e pe bani, ne ia 3 secunde. In ultima vreme sa stiti ca am stat si m-am gandit mult la comunitatea aceasta. Ori invatam sa ne respectam intre noi... ori...
Uite eu, adminul acestui site, ma bucur ca i-am putut fi de folos lui mihaikid, chiar si pentru o jucarioara pe un site. Respect !
P.S. Uitati ce fatzuca are, cum poti sa te superi pe asa ceva ? Si da, sunt ditamai bosorogul... insa cred ca nu trebuie sa uitam ca definitia gamerului denota ca suntem genul de oameni care nu ne pierdem niciodata bucata aceea din copilarie legata de joc/joaca.... Cel putin asa sper.
http://sacrescmare.com/imagini/9.gif
M-am uitat si eu. Foarte dragut.
MonkY are un suflet mare. Se vede ;)
Multumesc Mult MokY :)
Ti-am dat si eu un vot,Mihai.
Ti-am dat si eu un vot:D
Am dat si eu un vot :)
si eu, si eu:)
me two :)
Sa creasca mare Hipo-consolistul. :P
am votat si eu :D
done