Am scris si pe threadul de mTurk asta :
Nu este o teapa, cum probabil cred multi, ci e doar un site pe care iti poti gasi proiecte in domeniile in care te pricepi si te intereseaza, si poti face bani frumosi stand acasa si lucrand. Sistemul e destul de simplu, trebuie doar sa va faceti un cont, sa va completati CV-ul ca sa-i zic asa, si sa va apucati sa faceti niste teste de la rubrica de Tests. Testele ajuta foarte mult incepatorii pentru ca nota cu care luati un test va apare pe profil, si astfel cumparatorii au mai multa incredere in voi si va vor alege mai des sa le faceti proiectele. Da, nu e ca pe mTurk, aici cumparatorii aleg una sau mai multe persoane care sa le faca proiectul, din lista de candidati. Va recomand sa puneti un pret ceva mai mic initial, ca sa primiti niste proiecte si sa va faceti un rating, si apoi puteti sa mariti. De asemenea, va recomand sa aveti mare grija cum scrieti "scrisoarea de intentie", pentru ca este primul (si poate si ultimul) lucru pe care cumparatorul il vede, si trebuie sa faceti o impresie buna.
Probabil am uitat sa mentionez o gramada de chestii, dar astept intrebari. Nici eu nu lucrez de foarte mult timp pe asta, mai mult am facut pe Rent A Coder: How Software Gets Done -- Home of the worlds' largest number of completed software projects, care este similar, dar imi plac mai mult proiectele de aici
A, am uitat sa zic, banii se scot pe Paypal si apoi pe card, deci nu trebuie sa comandati nimic![]()
Bookmarks