Poate cineva sa imi recomande un PROFESIONIST in tunsul si aranjarea barbii in Cluj-Napoca?
ps: n-am nevoie de Phillips sau Remington ci de o persoana
Danke
Poate cineva sa imi recomande un PROFESIONIST in tunsul si aranjarea barbii in Cluj-Napoca?
ps: n-am nevoie de Phillips sau Remington ci de o persoana
Danke
Iti zic maine ca nu stiu adresa exactaacolo merg cam de 3 luni si sunt super multumit. E in marasti ~ cinema marasti. Acum nu stiu cat de profesionista e doamna (nu-s in masura sa zic asta) dar mie-mi place mult rezultatul final
...stii vb. aia. Mergi, vezi cum sta treaba si daca nu-mi place nu te mai duci. Nu e moarte de om![]()
S-o zic pe aia dreapta...am trecut de 100 de ori pe acolo si mereu am tot uitat (mereu imi aduceam aminte prea tarziu, acasa, etc.) asa ca azi am facut un drum EXPRESS pana acoloca sa ma tin de promisiune (e deschis si azi btw - pana la ora 13/14).
Frizeria EMA e in marasti (in spate la Cinema Marasti - imediat cum cobori scarile din stanga si tot in fata) pe strada Trotusului nr. 4 (la parter) vis-a-vis de cateva garaje construite fara aprobare.
*p.s.
Mai este inca o frizerie FIX cum cobori scarile in stangatot la parter. Acolo n-am fost niciodata.
Bookmarks