-
1 Attachment(s)
Cate un aforism pe zi
M-am gandit de mai multe ori sa incerc un astfel de thread :).
Voi pune cate un aforism/maxima in fiecare zi din colectia mea, sper sa va placa
"Curajul face ce tie iti este frica sa faci. Nu poate exista curaj decat daca esti speriat"
Eddie Rickenbacker
-
1 Attachment(s)
"Murim cate putin in fiecare zi, trebuie sa ne obisnuim cu asta"
Emile Zola
-
I'm a subscriber. Se poate sa postam si noi aforisme cu poza de rigoare, sau e DeathWing's only ? :)
-
Nu ma supar absolut deloc :) doar sa punem cate unul pe zi cu cate o poza sugestiva :)
-
1 Attachment(s)
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. "
Albert Einstein
-
1 Attachment(s)
"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present."
Kung fu Panda (Oogway)
E dintr-un film cu desene animate dar e pur si simplu genial.
-
1 Attachment(s)
"Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua"
Samuel Butler
-
1 Attachment(s)
"Caracterul fara intelepciune poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic"
Cicero
-
1 Attachment(s)
"Păzeşte-te a doua zi după un succes."
-
1 Attachment(s)
"Viata nu este nici simpla nici complicata, nici limpede nici mohorata, nici contradictorie nici coerenta. Este - si atata tot. Numai limbajul o ordoneaza sau o complica, o lumineaza sau o intuneca, o diversifica sau o unifica"
Antoine de Saint-Exupery
-
1 Attachment(s)
"Bl�ndeţea cuvintelor rostite la timpul potrivit a c�ştigat acolo unde violenţa ar fi pierdut"
Apollonios din Rhodos
-
1 Attachment(s)
"Zambetul inseamna consimtire, pe cand rasul are in el deseori un refuz"
Victor Hugo
-
1 Attachment(s)
"Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted"
-
1 Attachment(s)
"Prieten se numeste omul care te ajuta fara ca verbul sa fie urmat de un complement circumstantial de timp sau de loc sau de mod"
Nicolae Steinhardt
-
1 Attachment(s)
"Infrangerea nu este decat a celor care o accepta..."
-
1 Attachment(s)
"Experience is the name everyone gives to their mistakes."
- Oscar Wilde
-
1 Attachment(s)
"Nu exista decat propria mea logica. Tot ce e in afara mea e iluzoriu."
-
1 Attachment(s)
Ma bucur ca a fost si threadul acesta activ cat am fost plecat :)
Am o singura rugaminte..scrieti aforismul/citatul/proverbul cu bold si text de culoarea asta, pentru ca eu unul asa am procedat (parca da putin mai bine)
Cat despre autor, daca nu stiti cine este puneti si voi autor/sursa necunoscuta :)
Multumesc!
"Nu exista durere, pe care timpul sa n-o micsoreze si sa o atenueze"
(Cicero)
-
1 Attachment(s)
"Prietenul �mi spune ceea ce pot face; de la dusman �nvat ce trebuie sa fac"
Friedrich Schiller
-
1 Attachment(s)
"Divide et impera"
Expresia este atribuită lui Filip al II-lea, rege al Macedoniei (382-336 �.C.), descriind politica sa �mpotriva oraşelor-state greceşti.