Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: Ce joburi aveti?:)

1. #1 SP
    Member tsuby's Avatar

Ce joburi aveti?:)

Eu sunt intr-a opta ... Si chiar nu am idee ce as vrea sa fac in viata. Poate imi surade vreunul din joburile voastre si asa mai aflati si lucruri noi unii despre altii.
    Gandind mai in prezent.., ce-as putea la varsta asta ca sa fac rost de niste bani? - inafara de a ma ruga de rude sa-mi dea bani.
    Poate unii o sa ziceti sa ma bucur de clipele de fericire de acum,sunt multe clipe in care nu fac nimic si as putea face ceva productiv.

2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Cel mai prost lucru pe care ai putea sa il faci este sa te inspiri din meseria altora. Tu esti tu si ai destul timp sa aflii ce vrei sa faci. Daca ai timp liber in care simti ca ai putea face ceva.. culmea.. chiar poti face ceva.. numai ca nu ceva ce faci pentru ca au facut altii ci ceva ce faci pentru ca asa simti sa faci..

3. #3 SP
    Member tsuby's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Cel mai prost lucru pe care ai putea sa il faci este sa te inspiri din meseria altora. Tu esti tu si ai destul timp sa aflii ce vrei sa faci. Daca ai timp liber in care simti ca ai putea face ceva.. culmea.. chiar poti face ceva.. numai ca nu ceva ce faci pentru ca au facut altii ci ceva ce faci pentru ca asa simti sa faci..
    Pai da...Da pe mine nu ma pasioneaza nimic din ce e legat de munca - singura chestie la care m-am gandit ca mi-ar placea sa o fac e fotografiatul,dar nu la nivel de jurnalist,ca in jurnalism tresa ai vana multa.
    Plus ca in momentul de fata,as vrea sa fac rost de un minijob sau ceva ca vreau sa strang niste bani ca ai mei nu mai imi dau ...

4. #4 SP
    Banned Mario's Avatar
    pAI am dat azi un test cica e facut de un psiholog holand si iti va zice care e cea mai buna munca ptr tine,profesoara zicea on felul urmator: "Holand nu greseste!!!!"

5. #5 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    pAI am dat azi un test cica e facut de un psiholog holand si iti va zice care e cea mai buna munca ptr tine,profesoara zicea on felul urmator: "Holand nu greseste!!!!"
    In mod sigur rezultatul nu a fost ca vei fi vreun profesor de Limba Romana.

6. #6 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Dupa cum spunea un prieten de al meu , eu cand ma fac mare vreau sa fiu "musafir"

7. #7 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Eu cand eram mic ziceam tot timpul ca vreau sa ma fac "vapor" sau "albastru"
    Mi-a iesit in proportie de 50%.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sunt admin, web designer, programator, grafician, tech support, inginer de sistem, cable guy, etc... Cate un pic din toate. Nu stiu daca te inspira ceva din cele de mai sus... dar iti recomand sa nu faci ca mine daca esti genul "one way only". Pentru ca nu le poti face pe toate bine e recomandat sa mergi pe o singura directie si e foarte important sa-ti placa ceea ce faci. Eu de exp. fac diverse pt. ca ma "oboseste" repede rutina.

9. #9 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu sunt economist in viata de zi cu zi.
    Presedintele Statelor Unite (ca munca de binefacere).

10. #10 SP
    Banned Mario's Avatar
    economist ,dragut,mai exact e esti broker sau ce?

11. #11 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    economist ,dragut,mai exact e esti broker sau ce?
    Mai exact contabil, viitor contabil expert.

12. #12 SP
    Member Vami's Avatar
    job-ul de turist e cel mai marfa

13. #13 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu cred ca o sa devin psiholog sau jurnalist, nu stiu ce o sa aleg, jurnalismul imi place mai mult dar se mananca prea mult rahat in slujba asta la noi in tara.

14. #14 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Shaormar.

Missed me?
    E cam aiurea sa-ti faci socoteala inca dintr-a opta cu ce te faci cand vei fi mare. Daca asa de tanar nu ai puterea sa visezi cu ochii deschisi la un job maret.. I pity you. Socoteala de acasa oricum nu se potriveste cu cea din targ.

15. #15 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Spalator de geamuri .

16. #16 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mika - un spalator de geamuri a.k.a. alpinist utilitar ajunge si pe la 4000 RON pe luna. Am un prieten care practica asta si castiga destul de frumos. Cel mai mult si-a luat cand a vopsit furnalul de la Sidex Galati pentru ca primea un spor de risc destul de maricel.

Eu ca shaormar abia daca-mi scot de o pizza pe-o zi. E vreun pitzar pe aici sa facem "schimb de experienta" ?

17. #17 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Vai Khan, te'ai apucat de shaorma? Vreau si eu una mare, cu de toate

Eu cand ma fac mare ma fac ori maistru muncitor ori Dinu Patriciu. Nu sunt inca hotarat...

18. #18 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Cine vrea sa devina ginecolog?

19. #19 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mario, sa inteleg ca job-ul tau actual este "Cum sa plec mai repede de pe ConsoleGames.ro?

20. #20 SP
    Junior Member qweqwe's Avatar
    eu vreau sa devin castigator al potului de 100 milioane de euro al loteriei din america

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast