Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 12 of 12

Thread: R.I.P Toni Tecuceanu

1. #1 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar

Unhappy R.I.P Toni Tecuceanu

Actorul Toni Tecuceanu de la "Cronica C�rcotaşilor" a murit, marţi dimineaţă, la v�rsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, �n urma unor complicaţii la plăm�ni, după ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai postului Prima TV.

Toni Tecuceanu �i interpreta, de obicei, pe Adrian Năstase şi Gigi Becali �n scenetele din emisiunea "Cronica C�rcotaşilor".

Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul "Cronicii C�rcotaşilor", el se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, c�teodată nervos".

Toni Tecuceanu a jucat �n mai multe spectacole de teatru, �n filme şi producţii de televiziune.

�n 2006, la Gala T�nărului Actor - HOP, Toni Tecuceanu a c�ştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă", �n regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" este o altă producţe �n care Toni a jucat, de aceasta dată �n rolul unui miliţian.

Toni Tecuceanu a făcut parte din echipa C�rcotaşilor timp de peste trei ani.

2. #2 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Dumnezeu sa-l odihneasca! Mi-a placut de el, mare pacat, doar 37 de ani

3. #3 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Mare om, dar asta era o stire de Spambox nu de facut un thread separat.

4. #4 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Imi pare foarte rau ...merita facut un nou thread pentru un om
    R.I.P. Toni

5. #5 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Al_Pachino View Post
    Imi pare foarte rau ...merita facut un nou thread pentru un om
    R.I.P. Toni
    Iti propun sa faci 6 miliarde atunci.

6. #6 SP
    Banned Al_Pachino's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Iti propun sa faci 6 miliarde atunci.
    de $ ?

7. #7 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by Al_Pachino View Post
    de $ ?
    de thread-uri, pt fiecare persoana decedata

8. #8 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Prima oara cand aud de el ...Dumnezeu sa-l ierte,nu merita nimeni sa moara asa tanar.

9. #9 SP
    Member octav's Avatar
    Imi pare foarte rau pentru el. Mare suflet,l-am intalnit o data. Am ramas socat cand am auzit ca a murit

10. #10 SP
    Member richardm27's Avatar
    Sa-i fie tarana usoara, pacat !

11. #11 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Imi pare rau pt el.A fost un om tare.
    Rest in Peace Super Toni.

12. #12 SP
    Member CaNtO's Avatar
    RIP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks