Salut, dupa cum stiti sunt nou pe forum.....anyway.. pe 26-27 fac un Gaming party intrun apartament destul de micut dar bun pentru ce ne trebuie noua . ( O camera maricica + baie ) O sa am xboxul meu + televizor + sistem audio , 2 calculatoare si probabil un ps2 darnu sunt sigur.Ultima data cand am tinut,gaming party,adica alaltaieri , a iesit foarte ok , chit ca am fost 4(jocuri au fost: Gears of war 2 : xbox , fifa 2010 pc ,Street fighter 4 pc,Forza 3 xbox,Dragonball Z Ps2,Soul calibur IV xbox,Counter strike-Quake pc) Il tin in brasov,daca ati vrea sa veniti cel mai bine ar fi sami dati un add pe YM si sa vorbim poate puteti sa mai veniti cu o plasma mica,ps2-3,alt xbox ar fi bine ca sa nu stam la rand sa jucam,asta daca se poate daca nu veniti si jucati , cu cativa bani in buzunar sa avem ce lua de mancare ,baut , fumat , asta pentru cine fumeaza bea mananc(cel putin eu fumez , deci o sa fie ceva fum peacolo,15-20 lei ar ajunge) Cam atat , unde se tine? In brasov undeva in centru,cine vrea add me on mess, cine vine din alt oras cu masina ,tot asa vorbim pe mess si la un telefon eventual...Nu stiu daca o sa fiti interesati or such dar nah ,incercarea moarte nare
Ah... sa speram ca azi maine o sa vina si un preview la primul party.. de acum 2 zile . Cam atat.. astept adduri + replys aici pe forum
Bookmarks