Fac acest thread la dorinta catorva de pe forum pentru ca nu mai vroiau sa povestim intamplari de la scoala pe Spambox !
Aici puteti posta intamplari hazlii , fericite , triste si de to felul de la scoala !
Fac acest thread la dorinta catorva de pe forum pentru ca nu mai vroiau sa povestim intamplari de la scoala pe Spambox !
Aici puteti posta intamplari hazlii , fericite , triste si de to felul de la scoala !
school sucks...nuff said...
Astazi...mai aveam putin si imi cadea capu' de pe banca in timp ce dormeam in ora de Economie...
Intamplari hazli la scoal? hmmm...
Pai profesorul meu de mate care ne povesteste ca exista aurolaci in canale care au aparate cu unde radio si ne controleaza creierii , scria la tabla si deodata da cu capu` de tabla. Toata clasa nu mai putea de ras; apoi a inceput sa ne spuna ca unui profesor de mate i-a cazut galeria in cap si nimeni nu a scos un cuvant.
PS: Profu de mate e cam nebun, a inventat o poveste ca un om a rupt o bucatica mica de afis sa se stearga pe pantof, apoi in 5min au venit aprox 200 de militieni (cum zice el) care vroiau sa il bage in masina de politie si sa il duca la sectie, dar omul tot opunea rezistenta pana a venit profu` lui de mate si l-a convis sa se predea.![]()
Eu in generala aruncam cu sticsuri in diriginta cand scria la tabla....i was a naughty boy.Unui coleg i sa sculat instrumentu in timp ce statea langa profa de geografie....vewy vewy disturbing.Tipam ca o femeie subtire si tare si profa de fizica in spate...din pacate nu mi-am dat seama.Si mai ales.....erau oracole ( sa ma ^^^ pe ele ) si cum era oracol de fata in calduri ..era si intrebarea : cu cine ai face sex...si am scris cu profa de fizica....si respectiva cu oracolu incepuse sa scrie in el in ora de fizica,ghiciti cine a confiscat oracolu si a citit....ta raaaa, profa de fizica.
serios. c chestie tare . la noi numa franceza , engleza si latina
. eu as renunta la latina in schimbu japonezei
.
O faza tare s-a intamplat recent la mine in clasa cu noul prof de istorie . scrie tot felu de prescurtari pe tabla si pana la urma scrie "PV" . V-ul ala era defapt un U. si dupa ce scrie profu partea aia ,zice : " Asta ii PU la mine " . ne-am apucat noi sa radem
. abea dupa catea secunde si-o dat seama ce o zis si o inceptu sa se agite . O scapat creta , s-a inrosit , incepea sa ii tremure vocea . It was hilarious
. Alte faze tari nu s-au prea intamplat recent .
![]()
La noi a venit profa de geografie beata si ne imita pe toti dar nu a fost prima data...s-a mai intamplat si anul trecut...ce sa zic a rupt un poster cand a vrut sa il stranga,era sa rupa si hartasi putea a tuica!!!
Eram si noi liceeni, nu mai era nimeni ca noi. Intr-o zi am chiulit ca tot omul si ne-am dus in parc (IOR) sa bem si noi o sticla de vin ca boschetarii (deh, pe atunci nu exista iarba). Am terminat noi sticla si afumati bine, am luat-o spre scoala. Apoi a aparut momentul nepotrivit si persoana nepotrivita. Un om saracul isi facea si el nevoia intr-un boschete. Iau eu o "pietricica" de pavaj si o arunc spre el. Suparat omul ca nu l-am lasat sa isi faca treaba, ne ia la fugareala. Dupa vreo 20 min de cross, il prinde pe unul si ajungem la director. La intrebarea "De ce ati aruncat cu piatra?" noi am raspuns "Dadeam cu pietre in lac", dupa care vine replica intrebare directorului adjunct, " Pai bine mai, daca innota cineva pe sub apa si ii dadeati o piatra in cap?" (actiunea se petrecea in ianuarie). Am fost exmatriculati 3 zile cu prezenta obligatorie. Bineinteles ca nu am fost nici unul prezenti (am rupt commander Keen).
Eram la ora de romana si s-a nimerit sa fiu ridicat sa spun lectia. Eram terminat, cand colegul meu imi spune sa stau linistit ca imi sopteste el. Vine prima intrebare, vine raspunsul de la coleg. La a doua s-a terminat filmul. Colegul meu a raspuns in asa fel de parca era strans de gat si m-a pufnit un ras colorat. Profesoara iritata, "Gabi, stai jos si te ridic putin mai tarziu cand te calmezi". Trece ceva timp, cand aud, "Gabi, continua te rog". Ma ridic si in loc sa primeasca raspunsul asteptat, a primit un mare hohot de ras. "Gabi, stai jos, ai nota 3". Bineinteles ca replica a fost tot un hohot de ras, dar primita de la toata clasa.
La ora de biologie : Il ridica profesoara pe un coleg si ii pune intrebarea " Ce fel de organ este inima ?" , Eu ii soptesc colegului iar el spune cu un zambet retard pe fata " Inima este un organ genital !"
Acelasi coleg , la ora de matematica : Profesoara spune " Scoateti caietele si scrieti ..." , la care colegul zice "Caietul de gramatica sau literatura ?" . Incredibil , a avut a 2-a medie generala pe clasa .
Acum mi-am amintit o chestie tare de la ora de fizica : zice profu " ce ati avut de invatat? " dar eu am inteles " ce aveti ultima ora ? ' si ma ridic eu si spun tare " biologie "incepe toata clasa sa rada cand a auzit ca avem de invatat biologie la fizica .
Acum sa va spun o chestie tare din clasa a 5-a pe care nu o pot uita si mereu incep sa rad cand imi amintesc : o intreaba profa de istorie pe una " unde se afla Mesopotamia ? " si aia se uita bine la profa si zice " pai in Australia "lol.
Astea sunt cam slabute cand imi mai amintesc mai tari mai va spun .
Era ora de biologie si o intreaba profa pe o colega la ce ajuta limba.
-La ce ajuta limba, draguta?(vorbeam despre masticatie)
-La masturbatie doamna.
.
Bookmarks