In ultimele luni s-au intamplat foarte multe accidente in care au fost si persoane cunoscute de-ale mele...intr-adevar nu mai ai nici-o sansa daca ai peste 150 km si te izbesti de un copac/masina..etc. 10% maxim sa supravietuiesti..asa cred eu .
OFF : Metallica FTW !
Doamne , mi s-a facut pielea de gaina la accidentul ala din RO . Saracul om care a iesit din curte , si-a pus mainile in cap . Foarte aiurea , foarte foarte naspa !!!
Un accident f grav in care a murit un prieten de-al meu,fost coleg de facultate de 27 de ani.El era la volanul Espero-ului si mergea regulamentar pe partea lui cu 3 colegi de servici spre casa,iar un Peugeot 207 a intrat in depasire cu 130 Km/ora si s-au lovit frontal.Din masina prietenului meu au murit toti pe loc,iar din masina cealalta au murit 2 fete de 18 ani,soferul si cu prietenul sau au scapat cu viata.Soferul Peugeot-ului avea 18 ani si luase carnetul de 2 luni in care a si luat 2 amenzi pt depasirea vitezei,vaisamar
,atatea famili distruse.
Video - Timisoara - Accident cu sase morti si doi raniti
Cateva si de la mine:
Asta mi s-a parut de-a dreptul morbida... :
@kobayashi: Oribil accidentul. Multa inconstienta si mult teribilism pe drumurile din RO si din pacate pe an ce trece devine mai rau. Ar fi mai mult decat benefica o inasprire a regimului sanctionator. Amenzile sunt mult prea mici pentru a mai constitui un impediment pentru prostia unora.
Pacat ca dementii aia care se cred la curse mai omoara si alti oameni...asta e cel mai pacat..daca ar muri doar el ar fi un prost mai putin pe strada...
Bookmarks