Deacord cu tine (nu contest faptul ca este o persoana capabila) insa riscul ramine, you know what i mean ? am norocul sa am un amic maniac cu motoarele, cu el am facut citeva ghidusii pe motor (in limita bunul simt) este o senzatie fantastica insa tot consider ca riscul este prea mare direct proportional cu viteza, in masina mai ai o sansa dar pe motor cind ai pierdut controlul (si nu neaparat, multe cazurile cind nenorocirea nu se intimpla din cauza celui de pe motor) cam acolo este finalul.
Cu toate astea am un respect deosebit pentru motoristi (execeptie fac pitaci vorba lui Donely) au mai mult brain, bun simt, etc in comparatie cu soferii, sincer ca sofer nu a fost zi sa nu-mi iau una la botic de la vreun mare mojo la volanul a nus' ce scula de masina ori clasic din parte super-taczimetristilor, una tare a fost la un stop ... sa pus verde dau sa plec tczimetrist tras pe dreapta in interesctie ca deh, are voie, pleaca chiar in mom. ala si ne intilnim in mijlocul interesctie, eu pe verde el pe ... no conteaza, are tot timpul verde .... la care il aud, baaaaaaaaaaaaaaaaaa in p*** mea ce cauti aici ... iti dai seama fata ce am facut![]()
Daca te referi la model este Accord. Acura e tot Honda dar orientata spre modele de lux (Accord e aproape identic cu Acura TSX).
De ce imi este cunoscuta zona? E o posta pe aceeasi strada cu tine (mai in spate) ... ?
Tekken I simply love your car man! Really really nice!
Eu cu puturoasa meaDoar ce mi-am adus-o si sunt pur si simplu indragostit de ea
![]()
Thanks man!Dupa ce scap de taxa aia nenorocita de inmatriculare incep sa investesc iar in jocuri, da pana atunci sunt cam falit!
![]()
Bookmarks