Daca imi permiti parerea, schimba "lemnul" ala :-s Orice e mai bun, plastic, imitatie de aluminiu, carbon... doar nu chestia aia X( grr
Printable View
Daca imi permiti parerea, schimba "lemnul" ala :-s Orice e mai bun, plastic, imitatie de aluminiu, carbon... doar nu chestia aia X( grr
Am si eu "lemn". De fapt nu e lemn, e imitatie. Si da, e chiar naspa.
hai ca pun si eu cateva poze cu rabla mea
Sa raspund la pareri. Am cumparat benzina pentru ca stiam ce ii de capul la motorul asta; consumul nu e exagerat, in 800km am avut 6.5% mediu (nu fac rally si nu e o masina sport), mai mult decat acceptabil (plus avantajul la taxa de inmatriculare, diesel 1100euro, benzina 302euro, de ce sa fi dat statului roman inca 800euro pentru ca am diesel, mai bine am investit banii aia in dotari). "Lemnul" ala e cel cu care a venit masina, fiind modelul Highline asa vine de la "tata lui" si nu il schimb chiar daca nu va place, nu vreau carbon sau altceva.
@trickz: Daca as reveni la plastic ce diferenta ar fi intre a mea si modelul basic? ;) Nu chiar orice e mai bun sa stii, fiecare cu parerea lui ;) plus ca daca ai sti ca "lemnul" ala costa in jur de 150euro varianta OEM la reprezentanta nu ai mai zice ca e naspa. Fiecare dupa gusturi :)
dap.. cine stie cunoaste :);)
oxigin 8 crystal 17'
SirAndrew cat te-a ajuns un set? :D da-mi un PM cu pretul si marimea dintre prezoane daca poti.
Drive safe!
Attachment 57786 Attachment 57787
... sunt curios cine fura pe cine. Ford pe Oxigin sau Oxigin pe Ford.
Mi-am sters postul.. in care ziceam ca sunt de Ford:)) ma fac de ras :)) eu am vazut doar pe Ford pana acum;)).
Modelul asta este OEM pe Ford Focus RS varianta restilizata.
Microcar MC2 <:-P o astept de 1 an :D
L.E. - daca nu este adecvat pentru aceasta sectiune , rog moderatorii sa-l stergeti.
O ai sau o astepti?
Question: cati ani ai?
cBs nu e cam inutil sa-ti iei masina? In 2 ani de zile o sa-ti deblochezi celelalte 4 simturi.
Toate sunt ale unor consolisti, in afara de cea rosie. Care este a mea, nu va spun. :nuts:
Poate sa fie un VW Sharan sau Dodge Caravan .