-
Salutare! Sunt Luchian , am 34 ani, Gym addict, tatic si gamer in putinul timp liber pe care il mai am :). M-am inscris pe forum deoarece doresc sa aflu noutati despre jocurile si consolele next gen. Sunt fost posesor de PS4 Pro si viitor de PS5 ( precomandat ).
-
Salut,
Sunt Marus și mă joc Warzone. Am PS4 Pro și aștept PS5.
Am cont de ceva timp, dar între timp cu noile reglui am venit să postez și eu aici.
Cheers!
-
Salut
Astept sa se lanseze PS5.
-
Salut, nu stiam de existenta acestui forum dar ma bucur ca v-am descoperit :)
-
Salutare. Urmaresc jocurile si accesoriile pentru PS4 si (mai nou) PS5. :coffee:
-
newbie
salut, am ajuns aici pentru posturile despre ps5. momentan sunt posesor de ps4 si pc.
-
Hey, buna. Nu stiu de ce scriu asta, dar scriu asta pentru a putea scrie in alte forumi. Vreau neaparat un PS5 (am strans toti bani) ;)
-
salut.postez si eu pentru prima data.
-
Salutare,
Este timpul sa revin pe forum si in lumea gamming.
Stefan
-
Salut,
M-am inscris pentru a putea vinde si cumpara jocuri de PS4
-
Adrian, din Arad, am console Terminator si Sega MegaDrive celebrele console clone ale copilariei multora dintre noi, detin si cateva casete 'galbene' dar mai sunt in cautare a catorva jocuri.
-
salut prieteni, ioan sunt. imi place internetul, muzica si jocurile.
-
Interesat de consola Xbox series x
-
salut, postez ca sa ma pot inregistra
-
Salut! Ma numesc Dorian si am un ps2, ps3, ps4, wii, switch lite si 2ds xl. Joc cam de toate si m-am alaturat acestui forum pentru a discuta cu alti romani despre console.
-
Salut! Sunt Mihai, locuiesc in Varteju, in camp,cum imi place, si nu prea am timp de jocuri. M-am alaturat forumului in 2012, cand cautam informatii despre acvariu :))
-
salut,ma numesc Jianu Petru si m am inscris in acest forum pentru a mi face viata mai usoara in cumpararea unui ps5
-
Salut! Multumesc pentru accept. Aseara in timp ce navigam pe internet cautand ca nebunul noutati despre ps5 , am dat de acest forum si vad ca nu sunt singura persoana nerabdatoare de achizitia noii console ps5. Sper sa prind si eu unul la lansare :))
-
Salut, m-am inscris pe acest forum pentru a discuta despre noul Xbox Series X.
-