Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Modul exchange

1. #1 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar

Modul exchange

am o idee si doar atat, nust care sunt implicatiile tehnice din spate insa merita incercata dupa parerea mea

ConsoleGames a devenit o super comunitate, astfel propun dezvoltarea unui modul de exchage de jocuri... eu vad totul functional in felul urmator... userul X isi poate lista in pagina privata toate jocurile pe care le are pe o anumita platforma, iar userul Y ii viziteaza pagina si poate trimite un request de exchange pentru un anumit joc, userul X va fii notificat de acel request si poate accepta, moment in care va trebui sa selecteze un joc din lista userului Y , sau poate da decline la exchange daca nu vrea sa faca schimb cu userul Y sau nu gaseste nici un joc care sa-l intereseze in lista userului Y

ce parere aveti ?

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E o idee buna, din pacate, eu unul nu fac fata nici la bugfixes-urile de zi cu zi. Plus munca la styles, moderare, etc... Visul meu e sa ajungem sa avem si noi un programator "dedicat", care sa manance php si sql pe paine... Atunci cred ca am putea face orice. Meanwhile, o trecem la "to do" list.

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    pare o idee buna .

4. #4 SP
    daca e la to-do list m-am linistit .. sper ca cineva care sa pricepe sa se simta mai open source si sa ne ajute :d

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    asta chiar e o idee buna... dar nu ma sperie programarea ei in sine cum sunt ingrozit de end-userii care vor abuza de ea. the horror...

6. #6 SP
    cine nu munceste nu greseste

7. #7 SP
    Junior Member daimy2020's Avatar
    Buna idea de a recicla si rula jocurile

+ Reply to Thread