Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Results 1 to 16 of 16

Thread: Portal --> free post

1. #1 SP
    Junior Member w1sT's Avatar

Portal --> free post

Puteti scoate faza aia cu " asteapta pana un administrator iti va aproba threadul "
    Sau macar daca nu puteti sa o scoateti de tot, imputerniciti niste user sa poata face "free-post".
    Eu am postat vreo 10 Review-uri, dar astept confirmarea unui moderator de la ora 14-15
    Acum e ora 23:30, si tot nu s-au aprobat.
    As putea pune 10-15 review-uri pe zi.
    Astept raspunsul unui moderator, administrator.

2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    pai poate nu au fost aprobate, asta fiind si ideea.

3. #3 SP
    Junior Member w1sT's Avatar
    nu ... nu cred ca din cauza asta. erau foarte bine facute.
    Despre joc + Video

4. #4 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ar fi total aiurea, toate prostiile ar ajunge pe prima pagina, cu aprobare e foarte bine.

5. #5 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    w1st ai primit mesaj.

Review-ul inseamna review scris de tine. Tu ai pus 4 randuri despre joc si link catre review-ul de pe gametrailers.com

Imi pare rau, acela nu este review. Review-uri sunt acestea : http://www.consolegames.ro/forum/f46...d-bad-company/ sau http://www.consolegames.ro/forum/f46...ed-xbox-360-a/ sau http://www.consolegames.ro/forum/f46...or-xbox-360-a/

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Presupun ca ati observat ca unele reviews sau news nu au reusit sa primeasca aprobarea unui moderator. Din pacate, unele review-uri fie au fost inconsistente (review de 100-200 de cuvinte e din pacate prea putin). Altele contineau doar videos de la Gametrailers. Serios, ce rost isi au rostul videos cu reviews de la Gametrailers, fara nici-un cuvant ? E acelasi lucru cu a posta un link la ei. Mai mult, un review fara screenshots, linkuri la site-urile oficiale sau unde sunt prezentate, este mult prea sec. In unele cazuri am adaugat noi pozele respective.

Incercam si noi sa promovam in primul rand calitatea si nu cantitatea. Altfel, probabil am pune 100-200 de news-uri pe zi, cu diverse lucruri nesemnificative (gen, astazi, Cliff Blezinsky a fost "prins" cu 2 tipe in pat). O fi el unul din cei care lucreaza la Gears of War 2, dar stirea este irelevanta, este scurta, este fara rost.

Noi vom premia aici cel mai bun review/reviewer si nu pe cel cu cele mai multe mini-reviews. Incercati sa va puneti in pielea celui care citeste acele reviews. De obicei este o persoana care nu are jocul si care doreste sa afle un punct de vedere al userului care l-a jucat. Cu ce il ajuta ca vede 5 randuri despre joc... randuri care le poate gasi si pe coperta jocului ?

Mulumesc pt. intelegere si va doresc spor la scris si la cat mai bune reviews !

7. #7 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ca tot veni vorba..eu am postat ieri un video la sectiunea Video si nu a vazut lumina zilei... Nu am primit pm, nimic. Astazi a aparut un topic cu exact acelasi trailer... Skate2, mai exact. Nu vreau nimic altceva doar sa stiu de ce.
    Mersi.

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Ca tot veni vorba..eu am postat ieri un video la sectiunea Video si nu a vazut lumina zilei... Nu am primit pm, nimic. Astazi a aparut un topic cu exact acelasi trailer... Skate2, mai exact. Nu vreau nimic altceva doar sa stiu de ce.
    Mersi.
    Tu postasei clip gametrailers.com USER MOVIE cand inca nu functioneaza pe site-ul nostru. Se lucreaza la asta.

9. #9 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ok...Multumesc de raspuns.

10. #10 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Si eu am postat ieri un review la Battlefiel Bad Company si nu a fost postat.Cred ca am avut unele greseli caci l-am facut tarziu dar...Sa inteleg ca nu a fost aprobat?

11. #11 SP
    Daca nu e publicat in 2-3 ore maxim inseamna ca nu a fost aprobat. Si cred ca din greseala l-am sters fizic si nu i-a ramas clona in baza de date. Imi cer scuze.

Daca ai putea sa il rescrii am sa arunc din nou o privire sa iti zic ce nu a fost ok

12. #12 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Nu e nevoie sa il rescriu,il am salvat.Il postez din nou la review-uri si imi spui ce este gresit.
    LE:am repostat review-ul.

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Xtm View Post
    Nu e nevoie sa il rescriu,il am salvat.Il postez din nou la review-uri si imi spui ce este gresit.
    LE:am repostat review-ul.
    Incearca sa-l mai "cizelezi" un pic. Daca imi permiti, iti dau cateva sfaturi:

1. Organizeaza-l un pic. Ca aranjare, practic sunt propozitii peste propozitii. Nici-un paragraf, nici-un headline... e foarte greu de citit, obositor.

2. Sa faci un review la un joc pt. console "next-gen" si sa nu spui nimic despre grafica... e pacat.

3. Prea impersonal. Nu e nici-un feeling acolo. Am citit reviewul si recitit, si nu inteleg de ce i-ai dat nota 9,5 dar l-ai prezentat atat de rece. Nici-un cuvant nu ma face sa spun "WOW, ce super feature" sau "super interesant, de-abia astept sa-l joc".

Acestea sunt doar opinii personale, nu trebuie sa te superi. Sincer, noi incercam sa ne si "formam" aici, ca sa putem spune ca suntem profesionisti si noi, si userii. Si poate cine stie, in curand sa marim echipa de editori

Bafta la scris, sunt sigur ca poti face minuni !

14. #14 SP
    Yep, aceelasi lucru vroiam si eu sa zic

15. #15 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Nu are rost sa il mai modific pe asta,cel mai bine ramane al lui mika la Bad company,iar eu cand termin alt joc voi incerca cu alt review.

16. #16 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    acum ca m-am uitat si eu pe ce scrie mai sus, mi s-ar parea util sa existe un thread undeva pe site unde utilizatorii sa intrebe si sa li se raspunda de ce nu le-a fost publicat articolul (gen 'Atentie - Probleme cu trader rating' - dincolo sau sa ramana aceasta locatia si sa redenumiti thread-ul in ceva observabil gen "De ce nu mi-a fost publicat articolul?"

+ Reply to Thread