Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Sonic's Game Cleared

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Sonic's Game Cleared

Este o problemă cam enervantă cu jocul Sonic. L-am terminat de 2 ori și de fiecare dată se blocheaza după ultimul boss. �mi scrie SONIC's GAME CLEARED �mi arată scorul (care e mai bun cu 10.000+ dec�t a lui GreyhounD dar deageaba...nu pot face nimic). Nici să continui....nici să...dau bacl..nici submit...nimic.Singurul mod prin care se poate da submit la scor este atunci c�nd �ți dă Game Over...
    Atașez o poză cu...ultima fază de la care nu se mai poate continua...GreyhounD...tu ai pațit faza asta?
    Attached Images Attached Images sonic.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, daca il joci pana la finish, ai deja placerea de a-l termina. La ce mai trebuie si scoruri ?
    Daca insa vrei puncte, mori si tu inainte de boss... game over, submit... c'est la vie

3. #3 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Noo... you took my badge, my precious

4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...m-am descurcat. Nu e prima dată c�nd mă �nt�lnesc cu un asemenea bug.

+ Reply to Thread