Eroarea am atasato mai jos ..
Mi-o da si in Tiger si in Leopard ...doar in Safari ...
Mi-o da doar pe site-ul vostru, doar pe prima pagina.
....
Eroarea am atasato mai jos ..
Mi-o da si in Tiger si in Leopard ...doar in Safari ...
Mi-o da doar pe site-ul vostru, doar pe prima pagina.
....
Am incercat sa instalez acum 10 minute Safari 3.2 (Windows) sa verific si eu ce se intampla (avand in vedere ca pe Firefox, Maxthon, IE7 si Opera nu apare o astfel de problema)... si din pacate, nici macar nu vrea sa se instaleze (ramane undeva la 99%). Voi incerca mai tarziu din nou pe un alt PC...
Nu pot sa spun decat "Apple, asta este". Dar ti-as recomanda sa incerci o reinstalare pentru Adobe Flash v10....
Nu stiu ce sa zic ...
Am mai instalat Flash o data, acum o saptamana... Am incercat pe doua computere diferite , ambele cu Flash10, Doar ca alt sistem de operare. (Tiger, respectiv Leopard) ... Ambele pe Safari ...
In Firefox nu-mi da eroarea aia, dubioasa.
Am observat ca-mi da eroarea atunci cand incarca Newsflash , din dreapta ...
Am cautat pe google si am gasit asta
[flexcoders] Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2036: Loa
Daca te ajuta cu ceva
sauWhen I pass XML with this string in it
^img src="../images/a.gif">
through an ExternalInterface, I get this error
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2036: Load Never
Completed.
The error wouldn't be so bad if it could be suppressed, since the error
doesn't appear to be causing any problems, but I'm not sure how to
listen for an error in a callBack function and prevent the user from
seeing it.
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2036: Load Never Completed. - Flashloaded
Hopefully just a simple question, i have my 3dwall online, however when i go to click on an image i get this error message appear
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2036: Load Never Completed.
Is this simple to put right and if so could i have the answer in laymans terms please, im very new to flash so apologies if this is a poor request for help.
Thanks for anyhelp and guidance and of course your time
SteveL
It might be that your images are not in the right folder regarding what the XML or SWF calls.
Please attach your source files (XML - FLA) for us to locate this issue.
Thank you.
Hmm, vad ca pe Safari 3.2 Windows incarca perfect... dovada mai jos. Sa-l intreb si pe DjMo, ca si el are un iMac... sa vedem daca pateste la fel.
... In fine, daca eroarea asta se vrea a fii numai la mine . Atunci cum o rezolv? ... Deoarece mai folosesc si Safari-ul din cand in cand ... Nu vreau sa schimb mereu browser-ul cand vreau sa intru pe site.
Tin sa precizez ca ma intereseaza doar daca pe Safari on Mac face figuri ... Ca pe Firefox stiu sigur ca nu face , nici pe PC nici pe Mac, nici pe Linux ... Nici pe Vista sau XP ...
Mai important este daca face figuri celor care au instalat Flash 10.
Cheers
Eu de pe mac scriu acum si nu am avut probleme de genul asta pana acuma. Intra pe Apple - Support - Discussions - Safari si poate gasesti acolo solutia.
nu am intalnit eroarea aia pana acum... incearca sa ii dai un reset si empty cache... acum cateva zile, se facusera cateva modificari pe site (vezi caciulite) care in safari nu apareau... empty cache si reset si totul a fost ok
mrrrr... repede mai sariti... cache este, normal... dar la ora la care am postat si dupa o petrecere, a iesit cash... ca m-a cam lasat fara... da am ramas cu sechele mari... ca am scris de doua ori
Nu are legătură cu Safari, dar, dec�t să deschid un topic pe tema asta, am decis să scriu aici că �n Firefox Consola de erori e plină de probleme pentru site-ul Console Games. Poate vă e de folos vouă admin-ilor.
Don't worry, sunt doar warninguri la proprietati pe care Firefox nu le stie. Cum ar fi cursor properties, font-style, etc... N-am inteles niciodata de ce Dzeu se bat atat de rau IE cu Firefox la css. Din pacate noi am ales sa "optimizam" pt. IE, pentru ca asta spune statistica pe server:
MS Internet Explorer 60.7 %
Firefox 25.7 %
Opera 6.6 %
Safari 4.7 %
Netscape 1.7 %
Mozilla 0.2 %
Unknown 0.2 %
Others
Stiu, stiu, thread vechi de 2 ani, dar si eu am o problema cu Safari si nu-mi place sa deschid threaduri noi pt o intrebare.
Orice pagina incerc sa deschid imi zice
Am incercat clear cache, reset, adaugat la exceptiile firewallului si schimbat DNS dupa cum ziceau altii care au avut aceeasi problema. Aveti vreo idee ?
Multumesc
<gluma>Ce-s alea ?</gluma>
Ce de ajutor sunteti ma lol. Unu` zice ca lui ii merge si unu` imi zice sa folosesc altceva.
Zi-mi cum sa deschid oricare demo de aici cu alt browser: Safari Technology Demos - Safari Dev Center - Apple Developer.
Multumesc.
Bookmarks