Astazi am primit si negativ de la domnu', se mai ocupa cineva de treaba asta pe aici?
am stabilit detaliile tranzactiei pana in punctul in care ciprianu trebuie sa-mi dea iban/nume pt a-i vira banii in cont. in mai putin de 12 ore, mi-a trimis urmatorul pm:
aveam impresia (si ce-i drept, cu exceptia unui singur alt user de pe forum, mi-a fost intru totul confirmata) ca incercam sa ne inconjuram pe forum doar de oameni seriosi si mi se pare josnic sa incepi o tranzactie cu cineva doar ca sa eviti persoana respectiva dupa si sa lasi balta toata treaba pentru ca nu-ti convin termenii, mai ales ca ciprianu nu mentioneaza nimic de prioritate pentru cei din Bucuresti.Salut!
Avand in vedere ca esti din provincie, fara suparare, prioritate au cei din acelasi oras cu mine. Imi pare rau, jocul s'a dat ieri in Bucuresti.
Numai bine!
as dori sa se ia masuri, macar cat sa fie adus la cunostinta ca e un user neserios si nu respecta termenii unei tranzactii.
Aici se postează de obicei cand un user incearca sau reuseste sa păcălească pe cineva, inteleg ca userul respectiv s-a răzg�ndit, e doar un pic neserios![]()
@razu pe viitor ai grija la aspect si e valabil nu numai pentru Bucuresti, intreaba a doua zi daca ti-a trimis produsul, macar asta a avut minima decenta sa te anunte, altii nici macar atat nu fac. O sa mai ai parte de astea, asta e riscul online, iar cuvantul pentru romani, in general, e o frectie la piciorul de lemn...
Exagerezi, nu toti rom�nii sunt hoti, nu au cuv�nt samd...
fara trecut in extrema generalizarii, party_man are dreptate si cred ca mai sunt cativa pe aici care stiu asta.
Salutare am si eu o problema cu userul Florin85.
Am avut un joc la vanzare(http://www.consolegames.ro/forum/f90...y-pack-pt-ps3/), spune ca doreste jocul, il pun la posta apoi primesc urmatoarele mesaje:
Originally Posted by Florin85
Daca voi considerati ca 1.8 lei este o smecherie ma puteti bana.Originally Posted by Florin85
Transportul a costat 8.22 lei, trimit poza cu factura respectiva unui moderator daca este necesar.
---------- Post added 16-11-2012 at 08:37 PM ----------
Aici mesajul in care se angaja sa plateasca el transportul:
Nu este vorba de cei 10 lei (rotunjiti) pe care i-am pierdut, dar am o singura pretentie de la colegi, sa fiu tratat cu acelasi respect cu care ii tratez si eu.Originally Posted by Florin85
Rog un moderator sa analizeze situatia si sa ia masurile necesare, multumesc.
Ok .. da aia 2 lei sunt banii mei /munciti de mine nu ai tai( nu ai avut nici un drept sa ii primesti) aia m-a deranjat pe mine . Si atunci am refuzat pachetu.
Te-ai *acat pe tine pentru 2 lei (1,8 mai exact). Trebuia sa-i dai negativ la feedback si tura urmatoare sa nu mai cumperi de la el. Este o vorba si zice asa: ieftin la grau si scump la tarate. Cei doi lei (1.8) pe care i-ai muncit si economisit cu atata sudoare ai sa-i pierzi inzecit in alta parte. Ai mai consumat si energie, nervi pentru doi lei (1.8).
Da i-am dat feedback pozitiv .Valoarea banului cred ca multi dintre voi nu o stiti + cuvantu . cand zici ceva atunci asa sa fie.
Imi putea trimite un mesaj cand a ridicat coletul pt. acei 1.78 lei si ii returnam eu prin mandat postal pe cheltuiala mea, am intampinat si eu astfel de situatii, m-am trezit cu 1-2-3 lei in plus la transportul unui colet dar asta nu m-a determinat niciodata sa refuz un colet in valoare de 100-200-300 lei pt. o suma asa mica. Eu consider ca asta e neseriozitate si nu cred ca asta este adevaratul motiv pt. retur... in fine sunt doar niste pareri personale.
---------- Post added 16-11-2012 at 09:02 PM ----------
Cunosc destul de bine valoarea banului, care cuvant? Tu ai spus ca achiti transportul, transportul la posta variaza in functie de distanta si greutate nu e maxim 7 lei cum ti-a spus acea functionara de la posta.
Ca sa nu mai fie cu suparare ... nu voi mai cumpara jocuri de pe CG asa e bine !!? Le voi lua direct din Zavvy sau Amazon co UK.Vedem cum rezolva moderatorii treaba asta si gata.
Problema cand trimiti ramburs si nu se ridica acel colet este ca se adauga transportul si inapoi + magazinaj cele 10 zile in care sta in asteptare la oficiul postal , in cazul asta banuiesc ca l-a costat pe expeditor cca 20 lei . Pentru 1,8 lei e prostesc sa piarda omul 20 lei . Am avut si eu un caz cand am trimis un joc la care am spus ca includ transportul in pret, am uitat si am adaugat transportul , m-a sunat omul si mi-a spus cum ne-am inteles in realitate si i-am spus sa ridice coletul cum era iar eu i-am trimis costul transportului in plic, tocmai pentru a nu avea costuri de retur a coletului (desi era vina mea ca am fost neatent). Solutii sunt dar trebuie sa ai cu cine discuta .
Bookmarks