Da-mi te rog un screenshot cu zona la care te referi.
Printable View
Ciudat... La mine totul e ok.
Edit: My bad, acuma vad ca te referi la sagetuta. Dar de ce ai vrea sa apesi pe sageata anyway?
asa patesc si eu, dar mi s-a spus ca e de la mine problema
Nu are cum sa fie de la user, e clar ca e de la forum, te duce catre un link gresit.
Se genereaza un link gresit. Voi incerca sa rezolv. tray, nu stiu cand ai spus tu de sagetuta si ti s-a raspuns ca e de la tine...
se intampla iarasi :wall:. cand citesc stirea ordinea imaginilor e ok, a doua poza. cand intru pe homepage uite ce se intampla, prima poza. pe navigator apare ok (1), iar mai jos apare alta poza (2)...
Am observat ca "ursuletul CG" are o problema la birthdays. Scrie data gresita la inceputul postului.
Am pus attachment-ul ca exemplu ( e thread-ul care a aparut acum cateva minute). In post scrie ca data lor de nastere e 11-08, dar userii aceia au data de nastere 12-08.
Banuiesc ca problema apare pentru ca el face thread-ul cu o zi inainte si pune data din ziua aia.
Nu stiu daca e o problema, dar am incercat sa scriu Game UP ( legat) si au aparut stelute. E din cauza ca e numele altui site sau e un bug ceva ?
Am o problema :|
Acum ceva timp un prieten bun m-a rugat sa ii dau UN SINGUR Up si deja am luat Infraction de 1 punct :((
Totusi daca as fi inceput sa postez la toata lumea pe thread ziceam si eu ca merit un punct dar asa?
De ce?
Apropo motivul a fost Off-topic / spoiler / post hunting
Spre sa nu mai iau inca 1 punct pt ca am postat si aici.
Daca o sa citesti http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ o sa-ti raspunzi singur la intrebare :)
Nu esti singurul care a luat infractiune. Vad ca a luat si MihaY si Alexandru.
Si daca te ruga sa intri sa scrii prostii pe thread (ca si acelea nu sunt acceptate prin Regulament) ai fi facut la fel? Spune-i sa-l citeasca inainte sa te roage chestii de genul acesta.
Exact!
Nu e nici o problema la site, ci mai mult ''Noob'' question :%%
De ce in tab la iTrader Score imi arata 3 (100%) desi eu 4 feedbackuri? :D
Doua dintre TR-uri ti-au fost acordate de aceeasi persoana.
Ahh! My bad :D Thx man.
...nu e o problemă (sper) dar nu se poate schimba ca TAG-ul de SPOILER să afiseze și cuvintele desparțite? (sau mă rog...toate cuvintele)
ex.:
Gaming News
Dacă scriu normal se �nregistrează doar primul cuv�nt.