Nimic schimbat...
Printable View
Nimic schimbat...
Mai sap...
URL scanned: http://www.consolegames.roPhisTank say's: This site is safe. AVG say's: Service not available. SiteTruth say's: This site is safe. Google Safe Browsing say's: This site is safe. Threat Name: No Threat FOUNDThreat Definitions: 1184321Engine Version: 0.97.4Host IP: 89.38.128.204Link Status: CleanFile Size: 171.01 KBTime Finished: 8.16 secsOverall result: This site is secure.
Acum a aparut si la mine...
Si la mine pe mozilla cu Kaspersky . Dar nu a intrat kaspersky in actiune, doar mozilla
Monky, ai incercat ce ti-am spus mai sus ?
http://safebrowsing.clients.google.c...hrome&hl=en-US
A aparut si la mine acum. Pe Firefox.
Da, iau la rand toate js-urile and so on... scuze daca se vor dezactiva diverse... e doar temporar.
---------- Post added 31-03-2012 at 01:02 AM ----------
Bon, problema a fost reparata... dar din pacate nu am nici cea mai mica idee cat de repede ne va scoate google din blacklist...
Dureaza maxim 24h. So...pana maine ar trebui sa fie gata. Felicitari si multumim :)
Asta e politica google. Am intampinat si eu, pe site-urile proprii, probleme de genul si scria clar acolo ca dureaza 24 de ore din momentul in care le trimiti un mail la adresa respectiva, in care specifici ca problema a fost solutionata (sau ceva de genu)
A aparut si la mine acum.
Cred ca s-a rezolvat.
Se pare ca da - am incercat cu chrome / firefox / IE ... nu mai apare erroarea.
in sfarsit, de aseara nu mai puteam sa accesez si imi era cam greu fara site :) welcome back !
Site-ul mergea oricum, doar ca Google Chrome nu te lasa sa continui. Firefox in schimb avea optiune de ignore this or something. Oricum, era un inject cu reclama la niste site-uri indiene. Bollywood rulez! :wall:
Rodarkone - Nu conteaza ce browser folosesti.
Imperatore - Ai fi putut sa accesezi, era un link mic in partea dreapta jos: ignore this warning, continua, accesati oricum, etc ...
Avast nu te lasa...:( acum nu are nici o problema...:rulez:
Unde a disparut butonul de Thanks?