Tocmai am plasat si eu o comanda in valoare de aproximativ 4.000 lei la pcgarage, si chiar sunt curios daca veti primi partea voastra (2%).
Printable View
Tocmai am plasat si eu o comanda in valoare de aproximativ 4.000 lei la pcgarage, si chiar sunt curios daca veti primi partea voastra (2%).
Mda. Dupa discutii pe stilul romanesc, am ajuns la urmatorul raspuns, din partea domnului Victor Tabacu de la PcGarage:
Deci daca produsul e la oferta... pastreaza ei comisionul. Nota 10, multa sanatate!Quote:
Buna ziua,
Faptul ca promotiiile nu se cumuleaza este mentionat pe site iar respectiva persoana care foloseste programul de afiliere ar trebui sa cunoasca aceste aspecte.
"Toate voucherele emise de PC Garage se supun urmatoarelor conditii:
- nu se cumuleaza cu alte vouchere
- nu se aplica la produsele aflate deja in promotie"
Intrebari frecvente - PC Garage sectiunea Plata produselor, punctul 15.
Prin urmare solicitarea dvs. nu poate fi satisfacuta.
Stai linistit trickz.. important este ca ai incercat! Multumim!
Nu stiu daca e o problema cu site-ul, cel mai probabil nu e, dar intreb totusi: e posibil sa nu ajunga anumite PM in inbox la destinatar? In ultimul timp am patit cu 5 useri diferiti acelasi scenariu: ma intreaba ceva, ii raspund, apoi NIMIC, tacere totala, vad ca userii intra pe site, au activitate, dar nimic.
Ultimul incident a fost cu cineva care m-a rugat sa-i retin daca pot niste jocuri ca urmeaza sa le plateasca peste "x" zile. Au trecut cele "x" zile, n-am mai primit nimic, l-am intrebat daca pot anula rezervarea, nimic.... nu vroiam decat sa stiu daca le mai vrea sau nu. Culmea e ca am mai facut o tranzactie cu acel user.
Repet: probabil ca nu e problema de site, dar mi se pare extrem de suspect deja ca 5 useri diferiti sa ma ignore total si brusc, dupa ce inainte am comunicat fara probleme si chiar am facut tranzactii. Atat as vrea sa stiu: exista vreo sansa ca ei chiar sa nu fi primit ultimul PM? Sau poate au raspuns si n-am primit eu?
verifica sa nu ai inbox-ul plin de PM-uri
Inbox contains 215 messages. You have 420 messages stored, of a total 2,000 allowed.
Nu cred ca e cazul. M-am gandit ca poate ei n-au primit, dar daca aveau casuta plina aparea mesaj la mine cu chestia asta, nu? Ca asa ceva am patit de cateva ori, dar in cazurile astea n-a fost problema, PM-urile apar si la mine in sent items.
Probabil ca e vorba de neseriozitate (desi nu pot intelege de ce asa, brusc si de ce de la mai multi useri). Vreau doar sa exclud problemele tehnice inainte sa-i ignor si eu la randul meu, de aia am postat aici, sa fiu sigur.
RaverX: da-mi te rog numele celor 5 useri si verific imediat care este cauza. Daca PM-urile au ajuns atunci e vorba de neseriozitate... daca nu au ajuns, atunci verific mai departe (in momentul de fata am testat sistemul de PM si functioneaza corect, ca intotdeauna).
Gataaa! A venit TV-ul de la Emag. Sa imi confirmi ca a venit si profishare-ul :) tv-ul a fost 2999 ron.
LE: o sa fac si review-ul ala, cu poze si xbox 360 si tot; eventual si un unboxing video.
Ala e. Nu l-au avut in stoc si am luat 42LA641s care era putin mai scump.
Si au facut ei inlocuirea produsului, deci adio profitshare...
Si vezi ca produsul initial nu costa 2200 ron. Uite linkul: Televizor Smart 3D LED LG, 107cm, Full HD, 42LA640S 42LA640S - eMAG.ro . Dincolo de asta, nu e corect sa nu acorde acel profit share, practic ar putea anula orice comanda venita prin referral si sa puna una noua fara profit share. Cred ca ar trebui vorbit cu ei. Modificarea comenzii au facut-o ei din sistem.
Daca fac ei modificarea in sistem dispare profitshare-ul. Modificarea se face in modul urmator:
- anulare comanda
- realizare comanda noua
Daca la realizarea noi comenzi nu intra intai pe linkul de profitshare, comanda noua nu se va contoriza la nimeni. Nu ai ce sa vorbesti cu ei. Nu cred ca sunt obligati sa dea click pe linkuri de profitshare. Daca dispar cu atat mai bine pentru ei. Este ca si cum ai da comanda prin telefon. Acolo nu exista profitshare.
Singurul lucru care se poate face cand se intampla astfel de lucruri si sti ca vrei sa ajuti pe cineva prin profitshare, este sa anulezi comanda si sa faci tu alta comanda nu sa fi de acord sa faca ei din sistem. Foarte multa lume nu stie chestia asta si ei mizeaza pe asta. Iar cand te suna sa te anunte ca nu mai este produsul pe stoc si iti ofera altceva, numai la profitshare nu te gandesti.
Fixed.Thanks Snake
Corectie la ce a spus gvingi76: este profitshare si nu profitsheare.
Un mic bug ce e prezent de cateva luni, ar trebui inversata functia de la butonul ''forum'' cu cea de la iconita de home. Cand apasam pe forum ne duce in home iar cand apasam in home ne duce in forum.
Fixed! Hopefully :)
Din pacate asta genereaza o problema tampita... in loc de /forum acum apare /forum/forum. Godamn vB!
Am dat mail catre supportul de la Emag si am cerut clarificari in privinta lipsei utilizarii reff de profitshare in cazul comenzii mele. Te tin la curent.
ps: dar poate stii tu ceva vis-a-vis de diferenta de pret de pe site si cea de la tine din sistem la primul produs care apare anulat.
Din pacate (sau din fericire) nu avem niciun fel de control asupra ceea ce face eMag cu acel Profitshare. Noi putem doar sa vedem statistici de genul "cate clickuri au fost" sau "cati au cumparat sau anulat comenzi". Asupra preturilor nu stim chiar nimic, decat in momentul in care o comanda este procesata (si apare fie anulata, fie acceptata). Cine stie, e foarte posibil ca ei sa fi schimbat pretul chiar in acea zi... sau ceva de genul asta. Oricum ar fi... nu stiu daca a generat 2-300 RON tot anul acesta. Prin urmare, ei s-au scos, pentru ca e cea mai ieftina reclama posibil. In mod normal, ar trebui sa plateasca 2-300 RON pe luna pt. asemenea reclama...