Ai facut cumva zoom in/out de a ajuns asa? Scriptul respectiv face refresh doar cand se incarca pagina...
Daca dai un CTRL+F5 tot asa apare?
Printable View
Ai facut cumva zoom in/out de a ajuns asa? Scriptul respectiv face refresh doar cand se incarca pagina...
Daca dai un CTRL+F5 tot asa apare?
Pai nu eram in full screen, dar pana acum nu apareau problemele astea in situatiile astea. Pe Chrome-ul de pe OS X e la fel.
Dupa refresh e ok, insa inainte de modificari era ok la resize si fara refresh. Asta de mai jos e de pe Chrome OS X, aceleasi conditii.
Acum s-a stricat si pe Chrome (Windows).
Si la mine:
Nu "s-a stricat"... l-am stricat eu. Incerc sa gasesc o modalitate prin care sa repar porcaria aceea de re-flow... ca sa fie OK si pt. cei cu Safari pe OS X.
Imi transforma automat scrisul in "Sentence case". Cum pot evita chestia asta?
Daca vreau sa scriu TP LINK TL-WR740N imi pune automat Tp link tl-wr740n(vezi aici)
Daca scriu doar TP LINK cu litere mari nu face modificarea. Iar aici(in zona de Admin) nu face modificarea deloc.
---------- Post added 19-04-2014 at 11:57 ----------
Hmm... vad ceilalti nu au problema asta. Ce naiba o fi? E oare doar la mine?
Initial am crezut ca e vorba de titlu: E un filtru pus de anti CAPS. Care are o "vointa proprie" cateodata. Il poti pacali fie editand cu double click pe numele threadului (in forumlist)...
Dar nu, in posturi nu ar trebui sa-ti schimbe nimic... deci e probabil de la tine, vreun addon de autocorrect or something. Incearca si cu alte browsere, just to make sure.
Pe nexus 4, fara tapatalk, site-ul arata asa... Orice pagina as incerca sa deschid.
aceeasi problema o am si eu mai ales daca vreau sa raspund la un mesaj, nu pot face nimic...
E din cauza lui Chrome. Daca face la fel si pe Chatbox, el e de vina. Un refresh sau doua si functioneaza.
La mine pe Note 3 in Chrome arata cam asa (see attachment). Pe Nexus 7 arata bine (dar nu luam in calcul ca e tableta).
Pe iPhone 5 arata bine si pe Chrome si pe Safari... am mai testat si pe iPad. Nu reusesc sa reproduc problema... puteti incerca un alt browser sau empty cache/refresh?
P.S. Dintre toate browserele, pe Chrome-ul de Android se vede cel mai prost... de ce face el resize-urile acelea la fonturi, nu inteleg... Eu oricum pe Android nu-l mai folosesc de mult. E extrem de lent si de prost (culmea)...
Clear cache a rezolvat pt mine! :)
Ia sa vedem. Test reply chrome android!
---------- Post added 28-04-2014 at 14:47 ----------
Merge :(
---------- Post added 28-04-2014 at 14:47 ----------
Incearca Opera...
vezi ca acum nici forumul nu mia merge de pe telefon.
Cand dau click pe un video "watch on youtube", nu se intampla nimic. Mozilla si Chrome.