Pt ca a fost modificat de un moderator ca sa meargă doar pe PC, pt Tapatalk e alt tag, acum văd ca e ok iar pt Tapatalk :)
Printable View
Pt ca a fost modificat de un moderator ca sa meargă doar pe PC, pt Tapatalk e alt tag, acum văd ca e ok iar pt Tapatalk :)
Eu stiu ca a făcut MonkY un artificiu acum vreun an si a funcționat pe ambele platforme, dar tot ce era vechi rămânea vizibil. Sper sa se rezolve, nu prea pot sa mai intru pe topicul Witcher :))
Am si eu o problema care vad ca persista. Si pe PC si pe Tapatalk primesc timeout cand incerc sa ma conectez la site. Vad ca pe 3G merge insa si aici am momente cand se deconecteaza. Acasa am incercat sa ma conectez si la alt router insa cu aceleasi rezultate.
Ce pot sa fac?
Asa am patit si eu ieri de vreo 10 ori toata ziua. Uneori mergea, uneori nu. Nu era de la net, intrucat alte site-uri mergeau fara probleme in acelasi timp. Probabil ceva de la server.
Referitor la spoilers: Da, eu din pacate nu am ca solutie decat fie sa lasam spoilerul actual (care functioneaza in orice browser), fie sa punem metoda acceptata de Tapatalk (care va functiona si in browser si in tapatalk). Problema este ca daca pun metoda acceptata de Tapatalk, tot ceea ce a fost scris pana acum cu spoilerul vechi, o sa fie vizibil, no matter what. Inca mai caut o metoda de replacement care sa fie ok pt. ambele solutii...
Referitor la timeouts: la noi pe server nu sunt probleme, sa nu fie de la ISP-ul vostru. Uptime-ul este de 25 de zile, cu load foarte decent. FishyBon3 si razvanrazy: puteti sa dati un ping si un tracerout catre noi si sa ne spuneti ce primiti?
ping consolegames.ro
tracert consolegames.ro
Ar trebui sa vezi ceva de genul:
siQuote:
ping consolegames.ro
Pinging consolegames.ro [89.38.128.204] with 32 bytes of data:
Reply from 89.38.128.204: bytes=32 time=2ms TTL=59
Ping statistics for 89.38.128.204:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2ms, Maximum = 2ms, Average = 2ms
Quote:
tracert consolegames.ro
Tracing route to consolegames.ro [89.38.128.204]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms router.asus.com [192.168.3.1]
2 1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.1
3 <1 ms 1 ms <1 ms 213-154-100-116.rdsnet.ro [213.154.100.116]
4 2 ms 1 ms 1 ms 213-154-100-99.rdsnet.ro [213.154.100.99]
5 2 ms 2 ms 1 ms 86-126-95-158.rdsnet.ro [86.126.95.158]
6 2 ms 2 ms 2 ms console.alfatech.ro [89.38.128.204]
Trace complete.
Apare pe Tapatalk cine a editat si ieri seara si azi, nu face nimeni teste, am postat cu acel tag pe care-l știam eu, apoi a fost modificat pt ca probabil cineva a văzut spoiler de pe PC si a dat report, in fine, sper sa găsim o soluție pana la urma pentru toată lumea :)
Dant3 pusese sa apara bine pe tapatalk, dar nu aparea bine in browser....:D:D
Eu am facut editarea. De aceea am si semnalat. :) Acum am lasat cum era initial.
Mie îmi apărea cu "butonul" de spoiler acum vreo oră, era ok. Acum apare codul [SPOILER] şi se vede textul. Pe PC, Chrome. Încerc să ajut.
Oricum, e clar ca problema cu spoiler-ul nu este de la noi. Uitati-va chiar la ei pe site: https://support.tapatalk.com/help/bb-codes. Scrie foarte clar acolo ca suporta si spoiler cu titlu... dar daca scriu asa, Tapatalk nu-l arata corect. Eu ce sa le mai fac? O sa-l bat la cap pe sid, poate poate...
[SPOILER=Spoiler Title]Spoiler with a title[/SPOILER]
Done. Acum vad ca a mers pe pc. Totusi am primit timeout la tracert.
Pai din cate vad eu e OK. Timeout-ul acela e de la vreun echipament RDS care nu trebuie vazut "fizic" de nimeni.
De ce sunt verde? Știu ca mi-a expirat acel premium, văd ca s-a activat iarăși azi? :D
Tu si naz ati primit un mic bonus pt. reviews - 1 luna de Premium. Daca nu avem bani in buget, macar atat sa putem face din cand in cand. Keep up the good work! Sper sa pot reveni si eu in curand...
Sar' mâna, eu voi continua cu recenziile când am timp. Păcat ca nu avem totuși mai mulți doritori, chiar și pt PC. Nu știu, acum încep să te înțeleg cu ce spuneai odată :(
LE: Se poate face topicul pt recenzii sticky?
Nu inteleg la ce anume te referi mai exact. Nu poti face o arie sticky, doar un thread... Te referi la un thread anume sau la aria Game Reviews & Previews ?
Mă refer la acest topic/thread
http://www.consolegames.ro/forum/sho...d.php?p=644142
OK, l-am setat sticky!
MonkY, are Trefla niște probleme, eu nu am reușit să-i văd unele poze pe care le atașează, de fapt nu numai eu, toată lumea :)
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1280417
El pusese un gif care probabil si-a schimbat adresa sau nu a mai fost disponibil. Nu a folosit attachment.