Well, a trecut ceva vreme de cand nu am mai avut un Hot Story. Dar trebuie sa recunoastem ca au fost si vremuri grele plus o vara fierbinte rau. Acum insa ca tot a inceput scoala (vietii pentru unii), e timpul sa trecem din nou la lucruri "serioase". Prin urmare, ne-am inarmat cu premii adevarate si ne pregatim de o noua serie de concursuri "marca CG". Speram sa fie pe placul vostru (titluri de PS3 si Xbox 360 precum Batman Arkham Asylum, Chronicles of Riddick, Guitar Hero 5, Lips, Lef 4 Dead, Resident Evil 5, Fight Night Round 4, Street Fighter 4, Naruto The Broken Sword, The King of Fighters XII, etc.) si va dorim succes la concursuri. Dupa aceea, asa cum ne-am obisnuit (cei mai gurmanzi in special), vom organiza o intalnire CG unde se vor decerna si premiile si vom pune la cale urmatoarele campionate online (Forza Motorsport 3, Gran Turismo 5, Fifa 10, etc.).
Cu aceasta ocazie am creeat si o arie dedicata concursurilor de pe ConsoleGames.ro in speranta ca va fi mai usor. Prin urmare, stati cu ochii pe ea pentru ca in curand vor apare si concursurile afisate: Concursuri - Console Games Forum. Multumim pentru suport celor de la GameShop, lui webpredator, robertdinu si playshop. Va dorim "succesuri" consolistilor!
Later Edit: Concursurile au inceput aici: http://www.consolegames.ro/forum/f79...remiile-pe-cg/
Even Later Edit: Bon, deci am mai facut fericiti inca 9 useri si luna aceasta... Multumim pentru eforturi si stati aproape pentru ca incercam sa o tinem tot asa. Mici cum suntem, dar cred ca am reusit sa dam mai multe premii decat toate celelalte site-uri de gaming din Romania la un loc !
Multumesc pe aceasta cale si echipei CG care a facut totul posibil (Donely, Darkie, Grey, DjMo si Mika) !
Bookmarks