Am ajuns la destinatie, iar diseara o sa vedem cat de buna este conexiunea mea la internet.
Am terminat si noi in grupa doi... A fost ca de obicei o placere... mai ales ca azi a fost saptamana "retro". Thx goes to my fellow competitors ! Linia de finish a aratat cam asa:
1. DarkMatinee
2. ffocus2008
3. AdrianPoenaru
4. MonkY
desi ar fi trebuit sa arate cam asa:
1. Spectrum
2. Sam & Max
3. HC 85
4. Hobbit
![]()
Multumesc celorlalti alergatori din Gr. 2 pentru atmosfera placuta in care s-a desfasurat cursa. Grupa 2 FTW !
Fara sa se supere nimeni, felicitari in mod special lui ffocus pe care nu am reusit sa-l depasesc decat la boxe, lucru care nu ma asteptam sincer sa-l realizez.![]()
See you in 2 weeks !![]()
Final Sebring
Greyhound2k7 locul 1 - 20 puncte Floryn82 locul 2 - 18 puncte SACALUKA locul 3 - 16 puncte DANY67 locul 4 - 15 puncte Vagab0ne locul 5 - 14 puncte Axeaxel locul 6 - 13 puncte poolonik locul 7 - 12 puncte I Dj Mo I locul 8 - 11 puncte DarkMatinee locul 9 - 10 puncte ffocus2008 locul 10 - 9 puncte AdrianPoenaru locul 11 - 8 puncte Alfamonk locul 12 - 7 puncte Florynd DNF - 0 puncte Enthroll DNF - 0 puncte Pisboy Sparxx DNF - 0 puncte
Clasament dupa etapa Sebring
Greyhound2k7 116 puncte Vagab0ne 90 puncte Axeaxel 89 puncte Floryn82 79 puncte DANY67 78 puncte ffocus2008 52 puncte DarkMatinee 51 puncte Alfamonk 50 puncte I Dj Mo I 49 puncte Florynd 46 puncte poolonik 45 puncte AdrianPoenaru 40 puncte Enthroll 35 puncte Pisboy Sparxx 32 puncte SACALUKA 29 puncte
Etapa asta am avut noroc, n-au mai fost neplaceri legate de deconectari. Felicitari participantilor, cel putin in grupa 1 a fost o lupta frumoasa. Ne vedem etapa viitoare![]()
Doar de doua ori te-au lovit azi ?
Eu ti-am zis sa vii in grupa noastra... dar tu, Batman... Batman !
Mama .... numa io mai lipseam de acolo lol
Cred ca Sebrig Full a fost cea mai frumoasa si mai competitiva cursa de pana acuma.... Dealtfel, cred ca nimeni nu s-a plictisit si toti am fost destul de relaxati![]()
Exceptand faptul ca Sacaluka mi-a facut viata grea si m-a lasat in spate cu manualu lui, cursa mi-a placut foarte mult![]()
BTW: Bai florine, ce faci ma.... Parca ziceai ca suntem incredibili... L-am tinut pe saracu Grey in spatele meu 3 tururi si dupa aia pe tine te las sa te duci si tot nu castigiParca te duceai in fata de mama focului
Joking....
P.S: Guys, va multumesc din suflet ca m-ati asteptat si nu ati inceput cursa fara mineGay Hug
![]()
Sa nu va speriati, pe replay apare un moment de relaxare, cauzat de o blonda de pe margine, admiratoare a lui Monky.![]()
In timpul cursei am avut impresia ca nu a fost vina mea, dar acum pe reluare cum ai pus tu Mo se vede altfel si ti-am zis, nu am avut nici o intentie sa te lovesc, am incercat sa intru cat mai curat pe traseu si am mai crezut ca nu avem cum sa ne lovim dar nu a fost sa fie. este exact acelasi incident de pe Laguna Seca. Pragurile aveau alta culoare, pierdeam cate o secunda, ba chiar 2 pe tur.
Pentru mine nu a fost chiar asa frumoasa cursa si nu din cauza acestui incident. Am jucat pe un monitor de 20" iar dupa luni bune de jucat pe unul de 32" e o diferenta zic eusi in plus am un cablu VGA de toata jena, imi tremura imaginea si imiginati-va 30 de laps cu o imagine tremurand tot timpul
.
Sorry Mo pentru incident.
Nu-ti impartasesc parerea aici, Tekken a gresit. Cand iesi de pe trasa, este datoria ta sa te asiguri ca intrii la loc, in conditii de siguranta, pentru ca pe trasa se merge mai tare, logic, ca dovada ca te-a lovit in lateral SPATE. Cel mult poti spune ca a fost culpa comuna. Cel mult.
Vezi, deaia ii bine sa scoti timpi buni la calificariPleci dupa Grey si Floryn si dupa aia nu mai ai nici o treaba toata cursa
![]()
Bookmarks