Wth ? In primele 4 posturi sunt chiar TOATE informatiile referitoare la campionat (participare, regulament, calendarul, lista celor inscrisi, etc.)... Esti sigur ca te-ai uitat pe acest thread/forum si nu prin alta parte ? :kick:
Bine prietene, e cum zici tu. In ce campionate ai vazut tu ca apar participanti / echipe pe la jumatate?
http://www.consolegames.ro/forum/f59...tml#post310922
http://www.consolegames.ro/forum/f59...ip/#post298806
Pentru intalniri in FM3, in afara acestui campionat, exista threadul dedicat, sunt convins ca ne putem aduna sa facem si curse separat.
Intra cineva diseara (dupa 20:00) la un mic practice pe Mapple Valley Reverse?
Ohoo.... Count me in Boss :evil:
I'm going to bring my new Gearbox :D
Cred ca o sa intru si eu :drive:.
Bai Grey, cand intrii si tu sa ne antrenam asa, ca intre campioni ? :evil:
Nu te prea vad pe Live :P
Cursa asta o sa fie un dezastru total, nu imi place Maple :)
Haideti sa ne strangem in seara asta, dupa 20:00.
Grey, cum ramane cu stransu dupa ora 20:00 ? Sunt pe Live si nu e nimeni :)
Pai am fost la 20:00, tu esti pe live acum, la 21:42. O ora si 42 de minute distanta.
Doar atunci am vazut postul si nah...
Cat despre cursa de Duminica... Nu cred ca va scapa cineva cu masina intacta :)
Culmea campionatului? Sa scap cu masina intacta dupa acest circuit.
Hai ca riscam sa nu fiu prezent la cursa asta, mi s-a stricat router-u dar acum totul este OK.
Cine intra la o mica incalzire inainte de calificari?>:)
Datorita faptului ca m-am calificat offline, ca sa nu existe discutii, am facut prostia asta de film (nu stiu de ce l-a zpacit youtube in halul asta). Sunt doar primele 2 tururi, in al doilea fiind timpul de calificare.
YouTube - CG.ro FM3 Championship - Calificare Maple - Dj Mo
Grila de start pentru Maple Valley Reverse este:
DANY67 1:23.912 Vagab0ne 1:24.235 Greyhound2k7 1:24.339 Floryn82 1:24.413 Axeaxel 1:24.722 I Dj Mo I 1:25.279 ffocus2008 1:26.597 poolonik 1:26.701 Enthroll 1:26.925 AdrianPoenaru 1:29.258 Alfamonk 1:44.731 SACALUKA DNQ Florynd DNQ DarkMatinee DNQ
Florynd si DarkMatinee nu ajung la cursa, deci nu ii asteptati.
Am terminat si noi:
1. Enthroll
2. AdrianPoenaru
3. Alfamonk
Ca de obicei, fara probleme in a seria a doua... Pacat ca am ajuns sa fim atat de putini...
S-a mai terminat cu bine o cursa din campionat. Felicitar participantilor si castigatorului locului 1.
Ordinea finala este urmatoarea:
DANY67 locul 1 Greyhound2k7 locul 2 Axeaxel locul 3 poolonik locul 4 I Dj Mo I locul 5 ffocus2008 locul 6 Vagab0ne locul 7 Enthroll locul 9 AdrianPoenaru locul 10 Alfamonk locul 11 SACALUKA DNF Floryn82 DNF Florynd DNF DarkMatinee DNF
Clasamentul general dupa etapa Maple Valley Reverse se prezinta in felul urmator:
Greyhound2k7 134 puncte Axeaxel 105 puncte Vagab0ne 102 puncte DANY67 98 puncte Floryn82 79 puncte ffocus2008 65 puncte I Dj Mo I 63 puncte poolonik 60 puncte Alfamonk 58 puncte DarkMatinee 51 puncte AdrianPoenaru 49 puncte Florynd 46 puncte Enthroll 45 puncte SACALUKA 29 puncte
A fost intensa cursa, cel putin pentru mine si stiti si voi de ce, e foarte greu traseul, e greu sa ramai concentrat 45 de laps pe un astfel de traseu. La un moment dat deja ma gandeam in timpul cursei ca o sa lovesc masina in primul viraj :nuts:.
Felicitari tuturor :)>-.
Plictiseala mare cursa asta %%
Noroc cu Vagab0ne pe care l-am depasit de vreo 4 ori toata cursa :nuts:
Grey, unde-s ''felicitarile'' ? Ti-am zis ca nu imi arde de glume :D Cred ca am castigat cursa din cauza efectului Rubi Bubi :))
Felicitari tuturor !!! :cheer:
LE: Acum am vazut ''felicitari castigatorului locului 1'' :*