Probabil il aveai in Spam si au aparut prea multe mail-uri acolo si s-a sters automat .Si eu am patit la fel si apoi am cautat in History la Mozilla ca stiam ca era ceva cu 'spreadsheet' si am gasit . Ti-am dat PM cu pagina respectiva![]()
Probabil il aveai in Spam si au aparut prea multe mail-uri acolo si s-a sters automat .Si eu am patit la fel si apoi am cautat in History la Mozilla ca stiam ca era ceva cu 'spreadsheet' si am gasit . Ti-am dat PM cu pagina respectiva![]()
Salut! Vreau sa iau legatura cu Don Bassil pt a amana meciul.sunt plecat din bucurestisi nu am datele lui.
Salut! Am luat legatura cu ionutxxl, sunt de acord sa amanam meciul pana cand se intoarce in oras, joi, vineri!
Zambrotta a zis ca inca nu a rezolvat cu goldul, eu il astept sa rezolve dar daca nu rezolva pana cand joaca ionutxxl meciul ramane la atitudinea organizatorilor sa ia o decizie.
Etapa 5
Grupa E
DUMYMIX 3 - 1 Ovidiu
Felicitari pt victorie , insa cum ti-am transmis si pe mess , ai jucat mizerabil ... M-am scarbit de tot...
ps3 : Etapa5 - Grupa G : Seb ( ... ) 0 - 3 weezyfbaby ( ... )
( la masa verde pt. ca Seb numai are Online Pass am vorbit cu el la telefon )
showman meciurile nu se castiga cu ''schemele'' tale....tu cum prindeai mingea faceai trickuri, frumos pentru ochi mai putin eficient pe tabela.Poate data viitoare ai ca obiectiv castigarea meciului nu show-ul.
Ps. Mie mi-a placut sa joc cu tine...daca faceai mai putine floricele aproape sigur ma bateai.
Bookmarks