Alex1986sho-neapuiu 1-1,scuze pt intarziere,am vazut mesajul tarziu in care alexsho m-a rugat sa postez rezultatul
Alex1986sho-neapuiu 1-1,scuze pt intarziere,am vazut mesajul tarziu in care alexsho m-a rugat sa postez rezultatul
eu am 16 puncte nu 18, pt ca am facut un egal http://www.consolegames.ro/forum/514527-post528.html . oricum nu mai conteaza da sa fim fair play
Daca mai observati probleme va rog semnalati-le !!! Am rectificat !
in curand se vor posta extragerile pentru optimi (PS3). pentru X360 voi reveni cu un update peste cateva ore, dupa ce termin cu biofizica si anatomia :)
So ... here it goes ! Retineti ca e mansa Tur-Retur . Ca si in regulamentul FIFA , adversarul ce s-a calificat de pe locul 2 este gazda in primul meci . Meciurile sunt urmatoarele :
DEADLINE 22.01.2011 ORA : 23:59
PS3
Optimi
- Maghear - Spike
- HoriaHG - ZeroSkillNoob
- Showman - K1du
- Nightcrawl3r - Mukiki
- Weezyfbaby - Ramusg
- Tomcraft - AngelOfPain
- Il Duce - 573ph4n
- Dinamovistul2008 - Thedeadman14
Meciurile se vor juca TUR-RETUR ! Deci asteptam doua rezultate de la voi in acest deadline . Jucati doua partide una dupa alta , cu gazda schimbata ! Nu uitati de POZE !!!
Dinamovistul2008 - Thedeadman14 - asta e clar capul de afis al optimilor :)
Xbox360
Etapa 8
Hawk (Juventus) - Daniel (Roma) 2 - 4
Felicitari si bafta mai departe !
E mai bine sa incep cu greul de la inceput. :D
Maghear (Aston Villa) - Spike (Juventus) 1-3
Spike (Juventus) - Maghear (Aston Villa) 1-2
Next please!!! :D
P.S.: dc cineva se indoieste de veridicitatea rezultatelor, pun si pozele
sunt bune rezultatele :(( dar ai avut emotii in al 2-lea meci :D bafta in continuare
am facut update in clasamentul campionatului de X360.
X360
Etapa 8
-rezultate-
DonBassil MihaY 1 - 3 danchucky2009 crisashh 1 - 2 HawK Daniel 2 - 4 kane86 ionutxxl 0 - 1 pocpoc350 val96 vvalentin85 stick 4 - 1 zambrotta sta pe tusa
Etapa 9
deadline: 22.01.2011
MihaY val96 crisashh kane86 ionutxxl danchucky2009 stick DonBassil HawK pocpoc350 vvalentin85 zambrotta Daniel aveti pana azi la 23:59 sa jucati.
- pocpoc350 - val96
succes in continuare si cel mai bun sa castige:)
Am si eu o intrebare, pana la urma zambrotta si-a jucat celelalte meciuri? A mai dat vreun semn? Ca sa stiu daca sa il caut sau nu.
10x. sa stii ca am avut emotii in retur, unde am jucat cam deconcentrat in repriza a 2-a datorita avantajului avut dupa prima mansa. si asa s-a facut ca in min 75 maghear a deschis scorul, iar in 80 a facut 2-0. parca mai vazusem filmu asta, asa ca am dat bice si am redus din handicap, pastrand scorul pana la final.
pocpoc350 (benfica) - val96 (aston v.) 1 - 6
scuze ca nu l`am postat de aseara.. a fost o neintelegere.
MihaY(Aston Villa)-val96(Juventus) 2-2
Felicitari si bafta mai departe!
Sincer , era valabil pentru ieri ... noroc cu neapuiu , ca altfel ...