Hai sa fim seriosi! Parca n-ai fi obisnuit cu aceasta confuzie.
Am votat pentru taxa. N-am jocul (dar in curand il voi avea), nu voi participa la competitie, dar taxa reprezinta o dovada de seriozitate, o motivatie si de ce nu, ceva normal.
Poate te superi sau nu, m-am bagat si eu in seama. E un forum totusi. Nu?
Se mai intampla... dar e cam greu de la un user vechi. Oricum... era cu spirit de gluma. Nu donez eu sange asa cu una cu doua
Daca nu te-ar fi rugat sa nu faci asta daca nu doresti sa participi, as mai fi inteles. Asa, estimarea cu cate persoane vor sa se inscrie cu ajutorul poll-ului e useless... C'est la vie!
Domne, ce-i aici, Spambox? Nu vreti sa discutati pe privat despre PayPal, conturi bancare, etc?
Venom, din moment ce am emis rugamintea sa voteze doar cei interesati, pentru a ne da seama daca se doreste sau nu taxa de inscriere, de ce ai votat? Doar asa la misto si in batjocura?
Intru si eu daca gasiti o modalitate de a multumi pe toata lumea cu ziua sau ora la care se desfasoara cursele.Desi pt majoritatea weekend-ul ar fi cel mai potrivit, pt mine sunt cele mai busy zile.... bar manager![]()
I'm in ... sustin si taxa. Doar ca va trebui sa alegem cu MARE atentie cand se desfasoara cursele.
Sunt de acord cu taxa si o sa particip si eu. Sper ca se accepta si jucatori mai putin expermentati la GT5 (cineva trebuie sa fie si pe ultimul loc). Aveti vreo idee cum se va proceda la capitolul masini? Intreb pentru ca eu nu am facut decat primul set de licente si nu am decat masinile care le primesti acolo pentru aur.
Cine nu are masinile pe care le vom folosi in campionat si nu le poate cumpara, le va primi de la organizatori.
Sunt interesat de acest campionat. Legat de taxa de inscriere, cam la ce suma v-ati gandit?
Dupa terminarea poll-ului curent vom face unul nou cu variantele de sume gandite. Ce avem noi momentan in minte credem ca e rezonabil. Vom vedea parerea celor interesati.
Eu sunt dispus sa platesc taxa de inscriere dar consider ca inainte de asta trebuie facut regulamentul astfel incat sa putem lua o decizie in cunostiinta de cauza. Cele mai importante pntru mine sunt aspectele legate de data la care se organizeaza cursele, masinile cu care se "alearga"(prefer ca toata lumea sa aiba masini identice, eventual stock + cauciucuri schimbate) precum si penalizarile pentru cei lipssiti de fair play.
In rest o idee excelenta![]()
Ca idee generala, regulamentul va fi foarte strict, "trisorii" vor fi eliminati din presezon, daca exista. In asa fel incat sa conteze doar maiestria pilotului, fara sa se apeleze la taiatul curbelor sau la alte magarii. Cursele se vor disputa undeva in weekend, probabil duminica seara, la distanta ori de o saptamana, ori de doua. Regulamentul si detaliile legate de sezon si masini vor fi gata speram saptamana viitoare. Oricum, la data inscrierii veti cunoaste tot ce este de cunoscut, nu va cere nimeni sa va inscrieti fara sa aveti toate detaliile.
Si eu sunt interesat. Am votat "nu" pentru taxa, nu pentru ca nu as fi de acord sa o platesc, ci pentru ca m-am gandit ca e posibil sa "inraiasca" si mai tare participantii si ego-urile lor.
So, count me in.
PS: sper ca se accepta, cum a mai spus si cineva mai sus, si jucatori mai putin experimentati
50 de RON?
Eu am alocatia 40 si din ea o mai dau si pe altele.... dar na, daca e 50 de ron e rezonabil. Mai mult nu stiu daca o sa fie ok... pentru mine cel putin.
Bookmarks